18. april 2019
59-årige Frank E. Andersen er ny kommunaldirektør i Slagelse Kommune. Han ser udfordringer, men langt flere muligheder. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

59-årige Frank E. Andersen er ny kommunaldirektør i Slagelse Kommune. Han ser udfordringer, men langt flere muligheder. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Risikovillig topchef vil rigide regler til livs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Risikovillig topchef vil rigide regler til livs
Slagelse - 20. september 2018 kl. 06:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Kommunes nytiltrådte kommunaldirektør, 59-årige Frank E. Andersen, ser udfordringer, men i høj grad også muligheder i Slagelse Kommune. Nok faktisk flest af sidstnævnte.

arrow Læs også: Efter år med tumult: Erhvervslivets stemmer ser lys forude

Der skal ske en masse de kommende år, fortæller han i et stort interview i dagens Sjællandske, hvor han ikke mindst lægger vægt på, at kommunen må omstille sig.

Samfundet har ændret sig, og det har måden, man bør se på såvel sine borgere som ansatte, også.

- Det er vigtigt, at vi tør afprøve noget i mindre skala frem for store analyser og konsulenter. Vi skal være mere risikovillige, og når noget forsøges, vil der også være noget, der ikke lykkes. Men den forståelse og respekt må vi have for hinanden, siger han og tilføjer, at de gamle løsninger skal udskiftes med nogle nye og visionære.

- Vi kan ikke effektivisere os ud af det her. Det vil også være ærgerligt, hvis vi skal bespare os ud af problemerne, for det vil ramme borgerne, og det vil så sandelig også ramme medarbejderne, lyder det fra Frank E. Andersen.

Læs hele interviewet i torsdagens Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk