27. maj 2020
Henrik Pedersen vil gerne gøre restauranten på Stop 39 til et sted, hvor folk fra Slagelse og omegn tager hen og spiser. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Henrik Pedersen vil gerne gøre restauranten på Stop 39 til et sted, hvor folk fra Slagelse og omegn tager hen og spiser. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurant på Stop 39 ved at få et løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant på Stop 39 ved at få et løft
Slagelse - 16. oktober 2019 kl. 07:51
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal stadig være plads til lastbilchaufførerne og de vejfarende, der har travlt , og måske ikke sætter næsen op efter den store kulinariske oplevelse.

Men kursen er sat mod et højere niveau på restauranten ved den store benzintank på Stop 39. Den er fornylig blevet overtaget af John Nielsen, der udover at være indehaver af JN Meat også er ejer af det nærliggende hotel, tidligere kaldet Hotel Antvorskov, i dag med navnet Only Sleep.

John Nielsen har ansat Henrik Pedersen, 47 år, som bestyrer. De to har kendt hinanden lige fra barnsben, hvor de voksede op i Sørbymagle-området, men mens John Nielsen valgte at blive kødgrossist, tog Henrik Pedersen populært sagt køkkenvejen og blev ansat på Comwell Klarskovgaard.

Her har han været ansat i 25 år, heraf en stor del af årene som køkkenchef. Han har desuden været ansat i otte år på Sorø Storkro, som også hører under Comwell.

Så det er en person med forstand på mad, der netop er gået i gang med en forandringsproces på den hidtidige café, der i øvrigt skal have nyt navn.

- Hvad navnet bliver, har vi endnu ikke fundet ud af, men det skal signalere noget med, at der her er tale om en restaurant. Vi vil gerne være et sted, hvor folk fra byen også kommer og spiser, fordi de ved, at der er tale om kvalitetsmad, siger Henrik Pedersen.

Han har også som mål, at gæsterne på Only Sleep, der i dag får morgenmad på stedet, også skal vælge at spise frokost og aftensmad på stedet.

- Vi laver al maden fra bunden. Ikke noget med at tage det fra en pose og varme det, siger Henrik Pedersen, der i uge 45 vil holde et åbent hus, hvor folk kan smage på tingene.

Den tidligere Comwell-køkkenchef fortæller også, at man vil gøre en del ud af at servere kvalitets-kaffe.

Og hvad kødet angår har man jo en leverandør lige ved hånden, der har papir på, at hans bøffer er af høj kvalitet. Nemlig John Nielsen, der to år i træk har vundet fornemme priser for sit kød af mærket Sashi.

På det store menukort, der møder gæsterne lige indenfor døren, reklameres der da også med diverse produkter indeholdende dette prisvindende kød, som stammer fra kvæg i Finland.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk