24. september 2020
Der er støt stigende opbakning til årets ErhvervsAward, der i år havde fundet en passende ramme på Gardehusarkasernen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Der er støt stigende opbakning til årets ErhvervsAward, der i år havde fundet en passende ramme på Gardehusarkasernen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordfest for erhvervsliv satte unge under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordfest for erhvervsliv satte unge under pres
Slagelse - 08. november 2019 kl. 22:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var godt fyldt op i den store samlingshal på Gardehusarkasernen fredag, hvor årets store Erhvervs Award blev afviklet.

450 var mødt frem, hvilket er over 100 mere end sidste år.

- Fantastisk at vi på fem år er kommet op på så mange deltagere, lød det før festen fra erhvervschef Per B. Madsen fra Slagelse Erhvervscenter.

Der også kunne glæde sig over, at antallet af priser er udvidet fra fire til fem i år.

Det store arrangement stillede også store krav til logistikken omkring bespisningen af gæsterne. Her var det omkring 40 kokke og tjenerelever fra ZBC Selandia, der var i sving med menuen.

De havde været i gang med forberedelserne hele ugen i samspil med Vikar & Gastronomi ved Carsten Emborg, og for dem var arrangementet simpelthen et unikt læringsprojekt.

Der gik dog noget lang tid med at få hovedretten frem.

- De er jo vant til de store steder, hvor man ikke spiser sin forret så hurtigt, lød det fra erhvervskonsulent Morten Hass Augustsen fra scenen, da »rygepausen« på syv-otte minutter havde varet over en time.

Velkomsten var lagt i hænderne på borgmester John Dyrby Paulsen (S), der benyttede lejligheden til at komme ind på det organisationsudviklingsprojekt, som kommunen er i gang med.

- Der er gang i en omfattende debat om fremtidens organisationer, og der er mange tanker, mange teorier og mange bøger om emnet. Dem kan jeg godt blive inspireret af, men langt den største inspiration får jeg, når jeg møder virkeligheden, her hos os i kommunen og ikke mindst hos jer virksomhedsledere, sagde borgmesteren.

Han sagde videre, at han i virksomhederne havde set, at der var meget kort afstand mellem ledere og medarbejdere.

- Den flade struktur vil vi gerne kopiere i kommunen, sagde borgmesteren.

Herefter tog aftenens konferencier Martin Brygmann over med diverse underholdende indslag og sang.

Imellem retterne blev der så overrakt de forskellige priser, og til slut blev der budt på topunderholdning ved Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, tidligere kendt fra Tøsedrengene, samt lokale POPlic Service, der sammen med A-holdet, en tre mand stor blæsergruppe, sørgede for musikken aftenen igennem.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk