23. maj 2019
Ali Yavuz (S), formand for forebyggelses- og seniorudvalget, ser positivt på, at man fortsætter de initiativer, der blev igangsat i 2018.
Ali Yavuz (S), formand for forebyggelses- og seniorudvalget, ser positivt på, at man fortsætter de initiativer, der blev igangsat i 2018.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Puljemillioner skal fortsat komme hjemmeplejen til gode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Puljemillioner skal fortsat komme hjemmeplejen til gode
Opdateret 23. oktober 2018 kl. 13:17
Slagelse - 23. oktober 2018 kl. 08:56
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev i 2018 besluttet, at en penge pose i million klassen med finanslovsmidler skulle bruges på at skabe bedre ældrepleje i Slagelse Kommune.

Helt konkret modtager Slagelse Kommune 7,5 millioner kroner årligt frem til 2021.

Den 7. marts 2018 besluttede det tidligere udvalg - seniorudvalget - at millionerne skulle bruges på bedre bemanding i hjemmeplejen, hvor der blandt andet blev afsat penge til »Øget hjemmehjælp og hjemmetræningstid i borgeres private hjem med afsæt i borgers eget mål. Midlerne anvendes til aflønning af SOSU-medarbejdere i alle områder. Derudover er ansat flere terapeuter, der træner borgerne i hjemmet«. og »Øget hjemmehjælp og hjemmetræningstid i borgeres private hjem med afsæt i borgers eget mål. Midlerne anvendes til aflønning af SOSU-medarbejdere i alle områder. Derudover er ansat flere terapeuter, der træner borgerne i hjemmet.«

Og de initiativer agter det de at følge op på i udvalget.

Det var et enigt forebyggelses- og seniorudvalg, der godkendte at fortsætte med de igangsatte initiativer, og formanden i udvalget, Ali Yavuz (S), ser positivt på, at man holder fast i planen.

- Det er rigtig positivt, at vi holder fast i, at der bliver holdt fast i den øget bemanding i hjemmeplanen, især når de nysansatte medarbejdere og andre medarbejdere er gået op i tid og derfor kan fortsætte arbejde, fortæller formanden.

I 2019 bliver der evalueret på, hvilke effekter tiltagene har haft.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk