2. juni 2020
KIM BRANDT
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøveløsladt 50-årig dømt for stribe af røverier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøveløsladt 50-årig dømt for stribe af røverier
Opdateret 18. august 2018 kl. 09:56
Slagelse - 18. august 2018 kl. 09:54
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 50-årig mand fra Slagelse er ved Retten i Næstved blevet idømt 4 år og 6 måneders fængsel, heraf er de 1 år og 9 måneder en reststraf fra tidligere røveridomme.

Retten fandt den 50-årige skyldig i fra den 1. oktober 2017 til den 16. februar 2018 at have begået 4 røverier mod dagligvarebutikker og en kiosk i Rosengade Slagelse, hvor den tiltalte under anvendelse af kniv, skruetrækker eller mejsel fik udleveret kontanter og spillemønter. Den 50-årige blev også fundet skyldig i et tyveriforsøg mod en dagligvarebutik samt tre tyverier i dagligvarebutikker.

Den dømte har været varetægtsfængslet siden den 16. februar i år, hvor han blev anholdt, og han blev varetægtsfængslet efter dommen.

Anklager Christina Lund Gregersen udtaler:

- Straffen sender et klart signal om, at vi som samfund ikke accepterer, at folk begår personfarlig kriminalitet, og at det i den forbindelse anses som en skærpende omstændighed, når man vælger lige efter man er blevet løsladt fra en tidligere røveridom, på ny at begå røveri, siger anklageren og fortsætter:

- Denne dom er resultatet af en flot og længerevarende politimæssig efterforskning af røverierne og tyverierne i Slagelse midtby, som politiet har fået stor hjælp til fra årvågne borgere, slutter Christina Lund Gregersen.

Den dømte ankede dommen.

arrow Læs også: Hætteklædte stadig på fri fod: Tabte mobiltelefon under røveri
arrow Hårdhændede røvere stadig på fri fod
18. august 2018 kl. 11:57 Opdateret: kl. 12:09
arrow Hundepatruljer på jagt efter røveri i kiosk
17. august 2018 kl. 19:39 Opdateret: kl. 19:39
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk