23. oktober 2021
Mikkel Heramb har fået installatørprisen ved dimissionen på Zealand på grund af de fine karakterer. Han overtager Timmerman Service & VVS. Privatfoto.
Mikkel Heramb har fået installatørprisen ved dimissionen på Zealand på grund af de fine karakterer. Han overtager Timmerman Service & VVS. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prisbelønnet overtager kendt vvs-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Prisbelønnet overtager kendt vvs-firma

Firmaet Timmerman Service & VVS bliver til Timmerman VVS og overtages af 32-årige Mikkel Heramb. 70-årige Poul Timmerman fortsætter til 2024.

Slagelse - 30. juni 2021 kl. 06:52
Af Helge Wedel

32-årige Mikkel Heramb fra Korsør har modtaget vvs-installatørprisen, da han og studiekammeraterne på vvs-installatøruddannelsen dimitterede fra Zealand i Slagelse. Han fik vvs-installatørprisen for et imponerende karaktergennemsnit på 11,62.

Mikkel Heramb er udlært hos Timmerman Service & VVS , der blev grundlagt i 1992 af nuværende ejer Poul Flemming Timmerman.

- Jeg har har aftalt med Poul, at jeg fra 2024 bliver eneejer af firmaet, siger Mikkel Heramb.

Han har ikke afgjort, om det kendte Korsør-firma til den tid også skal skifte navn.

- Foreløbig bliver navnet Timmerman VVS , og firmaet bliver drevet som et interessentskab (I/S), siger Mikkel Heramb.

Flytter værksted

Han tilføjer, at en flytteproces af Timmermans værksted bag privatboligen i Jens Baggesens Gade er indledt.

- Vi har lejet et lokale på Glasværket, hvor vi er i gang med at flytte ned, siger Mikkel Heramb, der privat bor lige i nærheden på Thiesens Allé.

God løsning

70-årige Poul Timmerman oplyser til Sjællandske, at han er glad for løsningen med, at Mikkel Heramb fører virksomheden videre.

- Jeg fylder 71 om en måned, men satser da på at være med frem til 2024, hvor Mikkel bliver eneejer. På sigt vil jeg sælge ejendommen i Jens Baggessens Gade, da vi fint kan bo i vores sommerhus, som vi har haft siden 2000, siger Poul Timmerman, der siden 1978 har arbejdet med vvs i Korsør.

Klaret sig bedst

Vvs-installatøruddannelsen er en videregående uddannelse, hvor de studerende typisk har en baggrund som vvs-energispecialister.

TEKNIQ Arbejdsgiverne uddeler hvert år prisen til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på studiet som vvs-installatør. TEKNIQ Arbejdsgiverne repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal, som beskæftiger 55.000 medarbejdere.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk