23. juli 2019
Her er sognepræst Anne Lundblad i gang med nadveren i Halskov Kirke, som hun nåede at være præcis 35 år i. Foto: Anders Ole Olsen
Her er sognepræst Anne Lundblad i gang med nadveren i Halskov Kirke, som hun nåede at være præcis 35 år i. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præstefarvel via en annonce

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præstefarvel via en annonce
Slagelse - 10. oktober 2018 kl. 09:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sognepræst ved Halskov Kirke Anne Lundblad har sidste arbejdsdag torsdag den 1. november, hvorefter hun går på pension. Det meddeler hun i en annonce med kommende begivenheder i Halskov Kirke.

Halskov Kirkes menighedsråd er værter ved et kaffebord mellem 10 og 12 torsdag den 1. november som markering af præstens pensionering. Det var også den 1. november, at hun tiltrådte som præst ved kirken i 1983, hvor kirken blot var 15 år gammel.

I annoncen takker hun for dejlige og alsidige 35 år i kirken, som hun ønsker alt det bedste, ligesom hun konstaterer, at det var været givende at følge en ny kirke på nært hold. En kirke som i dag både har fejret 25 års og 50 års jubilæum og nu skal finde en ny præstekollega til kirkens anden præst Jacob Støvring.

hewe

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk