18. december 2018
Direktør for Slagelse Erhvervscenter, Morten Prüsse Sørensen, glædede sig over rammerne og den centrale beliggenhed. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Direktør for Slagelse Erhvervscenter, Morten Prüsse Sørensen, glædede sig over rammerne og den centrale beliggenhed. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Posthus-indvielse et tilløbsstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Posthus-indvielse et tilløbsstykke
Slagelse - 17. marts 2018 kl. 07:03
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var trængsel og der lød mange pæne ord, da der fredag var officiel åbning af Posthuset, det nye sted for Slagelse Erhvervscenter, Campus Slagelse og Vækstfabrikken på Søndre Stationsvej.

Som det blev konstateret allerede i indbydelsen til arrangementet, så er der tale om, at huset på en måde har bevaret sin oprindelige funktion. Nemlig at binde folk sammen, sende og udveksle budskaber.

Samtidig skal det være et knudepunkt for udvikling og udveksling af ideer, kreative tanker og nye løsninger.

Borgmester John Dyrby Paulsen konstaterede i sin åbningstale, at huset jo er blevet rigeligt dyrt, men det lagde han dog bag sig.

- Jeg er blevet mere og mere begejstret for ideen med huset. Det er ikke helt færdigt, men vi går i gang alligevel. Så har I en god idé, så kom med den, lød det fra borgmesteren, der officielt åbnede stedet ved at ringe med en gammel klokke, mens projektleder Sanne Salomonsen, iført gammel postjakke, så til.

Erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør Lone Irene Wenzell sagde, at man har ladet sig inspirere af både Papirøen i København og Spinderihallerne i Vejle ved indretningen af det nye sted.

Hun lagde vægt på, at man her skal kunne spille godt sammen med ikke mindst de unge fra Campus Slagelse.

Direktør for Slagelse Erhvervscenter, Morten Prüsse Sørensen, der i øvrigt samtidig fejrede sin 50 års fødselsdag, slog fast, at den altoverskyggende hovedopgave for erhvervscentret handler om at positionere Slagelse Kommune, som et oplagt sted at etablere, drive og udvikle sin virksomhed.

- Konkurrencedygtige virksomheder øger omsætning og indtjening. Ikke kun i den enkelte virksomhed, men også hos underleverandører, i detailhandelen og hos de private rådgivere og sikrer dermed en lang række af positive afledte effekter, som gavner hele lokalområdet. Det giver skattekroner i kommunekassen, og dermed råd til velfærd i kommunen, sagde Morten Prüsse Sørensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk