17. oktober 2019
Fra venstre Hans Jørgen Assertoft, Chris Bach Magh og Henrik Hjort. En havnefogedkasket er bestilt til den nye havnefoged. Foto: Hans-Jørgen Johansen.
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre Hans Jørgen Assertoft, Chris Bach Magh og Henrik Hjort. En havnefogedkasket er bestilt til den nye havnefoged. Foto: Hans-Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært job i havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært job i havn
Slagelse - 22. maj 2019 kl. 09:02
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele 20 søgte om at blive havnefoged i Korsør Lystbådehavn, hvor den nuværende 63-årige Hans Jørgen Assertoft efter otte år i jobbet går på efterløn den 31. maj.

- Ud af de 20 ansøgere havde vi otte til samtale, inden vi valgte Chris Bach Magh, siger Henrik Hjort, der er formand for Korsør Lystbådehavn.

Det er en tidligere politibetjent gennem 16 år og konsulent indenfor informationssikkerhed, it-beredskab og fysisk sikkerhed i de seneste 15 år, der nu er ny havnefoged.

- Jeg søgte jobbet for at komme mere ud blandt mennesker, siger 56-årige Chris Bach Magh, der i 2017 sammen med sin kone bosatte sig i Skælskør, hvor de bor på Mølleager og er aktive i Skælskør Roklub.

Chris Bach Magh, der stammer fra Nibe ved Limfjorden, fik i 2007 mulighed for sammen med hustruen at genemsejle Europa på kanaler og floder. Det blev en lang sejltur af to et halvt års varighed i »Aleta« - en 40 fods Motiva stålmotorbåd bygget specielt til kanalsejlads - inden de i 2010 vendte hjem til deres udgangshavn, Kalkbrænderihavnen i København.

Chris Bach Magh har yachtskippereksamen, duelighedsbevis som motorpasser og kanalbevis.

Både den afgående og nye havnefoged er enige om, at en af de største udfordringer i Korsør Lystbådehavn er alderen på over 40 år og de dermed store opgaver med vedligeholdelse.

Ønsket om at møde mennesker får Chris Bach Magh helt sikkert opfyldt, for havn og autocamperpladsen besøges årligt af mere end 10.000 gæster.

Området er dermed et af de steder i Korsør med størst aktivitet og flest besøgende.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk