19. april 2019
By Asbæk vandt iværksætterprisen tilbage i 2017 - her ses Anders Schelde og Natasja Asbæk, der nu åbner en fysisk forretning i Vestsjællandscenteret.
By Asbæk vandt iværksætterprisen tilbage i 2017 - her ses Anders Schelde og Natasja Asbæk, der nu åbner en fysisk forretning i Vestsjællandscenteret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær webshop åbner fysisk butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær webshop åbner fysisk butik
Opdateret 09. oktober 2018 kl. 09:03
Slagelse - 09. oktober 2018 kl. 07:00
Af Niklas Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I fremtiden vil det ikke kun være muligt at handle tøj online hos By Asbæk.

De to stiftere af webshoppen, Anders Schelde og Natasja Asbæk, åbner nemlig en butik i den tidligere Wagner-butik i hjørnet af Vestsjællandscentret. En butik, der slår dørene op den 30. november.

Begge er de drevet af ambitionen om at sælge kvalitetstøj til en overkommelig pris til modebevidste kvinder, og de to iværksættere føler, at tiden er moden til at kaste sig over et nyt projekt.

- Vi kan mærke, at efterspørgslen er der, og der er mange, der spørger, om det er muligt at prøve vores tøj, så det er det rigtige tidspunkt for os at åbne en fysisk butik i Slagelse, fortæller administrerende direktør i By Asbæk, Anders Tvilling Schelde. Indtil videre har de afholdt kundeaftener i deres kontor ved Skovsø, og han oplyser, at de stadig vil have base derude.

De to iværksættere glæder sig til at udvide med en fysisk forretning, hvor kunderne har mulighed for at komme ned at bytte og prøve de varer, som de har set online.

- Den nye forretningen giver en række nye muligheder, både for os og for kunderne, og vi kommer til at vægte kvaliteten i vores service ligeså højt i butikken, som vi gør på vores webshop, det er kernen i vores forretning, lyder det fra Anders Tvilling Schelde.

Natasja Asbæk og Anders Tvilling Schelde startede By Asbæk i 2014, og har siden arbejdet benhårdt på at banket en forretning på benene.

Vejen har været lagt med hårdt arbejde, og det næste naturlige skridt er ifølge Anders Tvilling Schelde en fysisk forretning, om end det ikke betyder færre timer i arbejdstøjet.

- Vi knokler på at få gjort forretningen klar til den 30. november, og i dag, tirsdag, får vi leveret helt nyt gulv, så vi knokler på at få stablet en helt ny forretning på benene, fortæller den administrerende direktør.

Han oplyser, at de på nuværende tidspunkt er i fuld sving med at finde personale til butikken, hvilket blandt andet tæller en ungarbejder og en salgsassistent.

Han oplyser samtidig, at sortimentet mere eller mindre vil være det samme i butikken, som de har på webshoppen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk