16. oktober 2019
Populær netbutik åbner en fysisk filial fredag 30. november.
gallery icon

Se billedserie

Populær netbutik åbner en fysisk filial fredag 30. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær tøjbutik klar til åbning: Her handler det om nærvær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær tøjbutik klar til åbning: Her handler det om nærvær
Slagelse - 29. november 2018 kl. 07:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to stiftere af webshoppen By Asbæk, Anders Schelde og Natasja Asbæk, åbner fredag klokken 10 deres første fysiske butik. Siden 2014 har de lagt alle kræfter i nethandel, men efter adskillige vink med en vognstang og en strøm af tilkendegivelser fra kunder har de nu taget springet.

- Og pludselig var der det her lokale ledigt. Så tog vi hul på det, fortæller 31-årige Anders Schelde, der ellers tidligere har haft nok i en netbutik, der i dag har kunder fra det meste af Norden, herunder specielt Danmark.

- Det gik rimelig hurtigt med, at vi fik en aftale, hvorefter vi så gik i krig. Hernede var man interesseret i en specialbutik, som ikke bare er en kædeforretning, så det passer jo perfekt til os, fortæller indehaveren, der fredag står klar med goodiebags til de første 100 kunder. Til en værdi af ikke mindre end 1000 kroner hver.

- Vi kan godt lide at gøre noget, som måske er lidt crazy. Det skal ikke være fladt, så vi gør noget for vores kunder, smiler Anders Schelde.

Både Natasja Asbæk og Anders Schelde mener, at der skal kræses om kunderne. Også når hverdagen måtte byde sig efter åbningen. Det sker blandt andet ved at etablere et hyggehjørne, lyder det.

- Det er jo ikke særlig unikt at sælge tøj som sådan, så det handler i stedet om at få skabt en atmosfære og et hyggeligt miljø, så det ikke bare er en tøjbutik. Det skal være rart at komme - for så kommer man også igen. Det handler om nærvær, lyder det fra de to, som gerne investerer til fordel for kundeoplevelsen.

De to satser lige nu på både webshop og den ene butik. Om der kommer andre til i fremtiden, udelukkes ikke.

- Vi hopper gerne videre nogle andre steder. Der er stor efterspørgsel på Fyn og i Jylland, så det kan sagtens ske, at vi åbner en forretning mere. Men lige nu er det denne, vi vil markedsføre os med, fortæller iværksætterne, som efterhånden har opbygget et brand, som de respekteres for.

- Vi får mange lykønskninger, og mange kunder har sagt, at det er fedt, at vi åbner, siger Anders Schelde, der op til åbningen har ansat flere hænder til at servicere tøjkøberne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk