21. august 2019
Denne tegning viser, hvordan det er planen at placere den nye kunstgræsbane ud mod rundkørslen og omfartsvejen. Ved siden af den nuværende græsbane, bane 3.
Denne tegning viser, hvordan det er planen at placere den nye kunstgræsbane ud mod rundkørslen og omfartsvejen. Ved siden af den nuværende græsbane, bane 3.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær fodboldklub tæt på at få en ny kunstgræsbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær fodboldklub tæt på at få en ny kunstgræsbane
Slagelse - 12. marts 2019 kl. 05:47
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er næsten nødt til at stable vore medlemmer til træning, da vi ofte er ude for, at 100 spillere må deles om en bane.

Det siger Jens Chris Lauritsen, sekretær i bestyrelsen for boldklubben B73 og formand for den arbejdsgruppe, der søger at skaffe en ny kunstgræsbane til klubben.

Disse anstrengelser vil måske krones med held allerede til næste år.

To millioner kroner er allerede afsat på dette års budget, og på sit seneste møde vedtog kommunens kultur- og fritidsudvalg at anbefale, at der bruges 300.000 kroner på jordbundsundersøgelser.

En del af banen skal nemlig placeres på et jordstykke ud mod omfartsvejen, som ejes af kommunen. Desuden skal der også inddrages noget areal fra en nabo-grundejerforening.

Efter mødet i udvalget har der været holdt et møde mellem udvalgets formandsskab, formand Jørgen Andersen og næstformand Britta Huntley, begge (S), og arbejdsgruppen i B73, der består af Jens Chris Lauritsen, næstformand i B73 Daniel Segerlund og formand for ungdomsudvalget Kenneth Johansen.

Jørgen Andersen siger efter mødet, at han og Britta Huntley er meget positive overfor, at man ved efterårets budgetlægning vil vedtage at bevilge de sidste tre millioner kroner, som er nødvendige for at kunne lave den nye bane.

- De to millioner kroner vil ikke række mere end til en kvart bane, og vi er derfor indstillet på at vente, til der er penge til den rigtige løsning, siger Jens Chris Lauritsen.

B73 er kommunens største fodboldklub og oplever store udfordringer med at kunne stille baner til rådighed for et stadigt voksende antal medlemmer.

I øjeblikket har man 650 medlemmer, og Jens Chris Lauritsen oplyser, at man samarbejder med DBU om at lave et talentcenter for pigefodbolden, hvilket også vil stille krav til banekapaciteten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk