20. september 2021
Cirkus er for alle. Det beviste Cirkus Trapez mandag, da de besøgte Plejecenter Antvorskov. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Cirkus er for alle. Det beviste Cirkus Trapez mandag, da de besøgte Plejecenter Antvorskov. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Popcorn til både geder og publikum da cirkus besøgte plejecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Popcorn til både geder og publikum da cirkus besøgte plejecenter

Mandag havde Plejecenter Antvorskov i Slagelse besøg af Cirkus Trapez til stor glæde for både ældre og yngre publikummer

Slagelse - 15. september 2021 kl. 09:07
Af Solveig Hansen

Danskerne har ifølge Wikipedia kunnet gå i cirkus lige siden 1799. Dengang skulle publikum tage til København for at blive underholdt med jonglering, magi og artisteri. I dag er det i langt højere grad cirkusset, der kommer til publikum.

Det var også tilfældet mandag, da Cirkus Trapez var rykket ind i Plejecenter Antvorskovs have, hvor vejret var helt perfekt til Open Air Cirkus.

Kort før klokken halv tre samlede alle de beboere fra både pleje- og ældreboliger, der havde lyst til at se cirkus, sig derfor foran den opstillede manege. Med et tæppe om benene, et halstørklæde om halsen og med jakker på, var de klar til at lade sig underholde.

Masser af aktiviteter

- Vi gør rigtig meget for, at der hver dag foregår noget på plejecenteret, som man kan deltage i, hvis man vil, siger Pernille Rolsted, der har været forstander af Plejecenter Antvorskov i Slagelse siden oktober 2018.

- På torsdag skal vi i Odense Zoo, men ellers har vi tilbagevendende bankoaftner, hus-eftermiddage med underholdning, gymnastikhold og meget mere, fortæller Pernille Rolsted, mens der stadig bliver delt et kræmmerhus med popcorn ud til dem blandt publikum, der vil have et.

- Det er jo skønt, at vi efter halvandet år endelig kan lave noget sammen igen, lyder det fra Pernille Rolsted lige da tæppet går, og cirkusset går i gang.

I en halv times tid blev publikum underholdt med popcornspisende geder, jonglering med spiritusflasker, optræden med hulahopringe, balancekunst og meget mere. Også en meget stor sort hest og en lille bitte hvid hest var i manegen, inden den halve time var gået.

Mange af beboerne havde inviteret pårørende med til Cirkus Trapez, og uanset alder så alle ud til at more sig godt over forestillingen - og det er vel i grunden lige præcis det cirkus kan og har kunnet lige fra begyndelsen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk