7. april 2020
Firmaet Pooltec erkender, at der er et problem med for lave skvulperender. - Det må kunne løses ved at sætte en skinne om, siger firmaets direktør.
Firmaet Pooltec erkender, at der er et problem med for lave skvulperender. - Det må kunne løses ved at sætte en skinne om, siger firmaets direktør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Poolfirma erkender ansvar i sag om mislykket renovering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poolfirma erkender ansvar i sag om mislykket renovering
Slagelse - 02. juli 2019 kl. 06:16
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi kan erkende, at skvulperenderne er blevet for lave, så vandet sprøjter over, når der er mange i bassinet. Vi er klar til at holde et møde, for at finde en løsning på sagen, men vi er dog ikke enige i, at problemerne er så store, som Teknologisk Institut anfører i deres rapport.

arrow Læs også: Meget forskelligt syn på problemer i svømmehal

Det siger Klaus Bach Sørensen, der er ejer og direktør i det jyske firma Pooltech, som har stået for at projektere renoveringen af svømmehallen i Gerlev.

Klaus Bach Sørensen mener, at problemet med de for lave skvulperender må kunne løses ved for eksempel at montere en skinne på kanten.

Han siger dog samtidig, at når renderne har svært ved at tage vandet, så skyldes det også, at der er boret for få huller ned gennem betonen til afløb.

- Vi fik at vide i forbindelse med projektet, at der skulle spares penge, og at det var dyrt af bore disse huller. Men her skulle vi nok have holdt fast i vores professionalisme og sagt, at det var altså nødvendigt, siger Klaus Bach Sørensen.

Han oplyser, at firmaet for tre uger siden har sendt en redegørelse til den advokat, som Gerlev Idrætshøjskole har på sagen.

- Siden har vi intet hørt, men vi er parat til at holde møde, for at få løst sagen, siger Klaus Bach Sørensen.

I artiklen om sagen i Sjællandske mandag oplyste forstander Tania Dethlefsen, at der også er problemer med arbejdsmiljøet i forbindelse med blandt andet påfyldning af pulver, hvor ansatte havde fået eksem.

- Men det er jo op til en virksomhed at sørge for den nødvendige beskyttelse af sine medarbejdere, siger Klaus Bach Sørensen hertil.

Murerarbejdet i forbindelse med projektet er udført af det lokale firma Villy Nielsen & Søn, hvis indehaver Carsten Hjorth siger til Sjællandske, at man blot har fulgt anvisningerne fra Pooltec.

Fra Pooltecs side har man da også kun godt at sige om det lokale murerfirma.

Slagelse Svømmeklub måtte finde plads til 120 svømmere i Slagelse, da man i efteråret måtte holde op med at bruge svømmehallen i Gerlev.

Og nyheden om at svømmehallen er lukket på ubestemt tid, kom da også som noget af en »bombe«, oplyser formand Katarina Vestbjerg.

- Vi har mistet både penge og medlemmer på det her. Der har været flere aflysninger i Gerlev her i foråret på grund af problemer med bassinet, og her har vi måttet betale nogle penge tilbage til svømmere. Nu har vi så via et stort puslespil fået tingene til at gå op uden Gerlev, men det er ikke mindst gået ud over vores nye sammenlagte konkurrenceafdeling. Her har vi simpelthen været nødt til at lave en træningstid for svømmerne, der hedder klokken 06-08 om morgenen, siger Katarina Vestbjerg, der håber på at politikerne vil skynde sig med at få etableret nye svømmefaciliteter i Slagelse.

arrow Milliondyr renovering af svømmehal er gået helt galt
01. juli 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 11:54
arrow Ja til stor svømmehal trods kritiske røster
27. juni 2019 kl. 07:07 Opdateret: kl. 00:13

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk