21. november 2018
Dansk Outlet er en af de butikker, som politiet nu mandsopdækker ekstraordinært. En indsats, der fik standset uro ved det nærliggende Comwell-hotel, hvor unge  i sommeren 2016 trængte ind i hotellets spa-område. Foto: Helge Wedel
Dansk Outlet er en af de butikker, som politiet nu mandsopdækker ekstraordinært. En indsats, der fik standset uro ved det nærliggende Comwell-hotel, hvor unge i sommeren 2016 trængte ind i hotellets spa-område. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiopskrift mod Motalavej-uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiopskrift mod Motalavej-uro
Slagelse - 17. marts 2017 kl. 13:23
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Unge og børns hærgen i spaområdet på Comwell-hotellet skråt over for Motalavej fandt sted i sommeren 2016. Det oplyser vicepolitiinspektør Allan Holm ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi til Sjællandske.

arrow Læs også: 16-årige nægter sig skyldige i røveri på Motalavej

- Vi tog efterfølgende et møde med hotellet, hvor vi fortalte dem, hvad vi kunne gøre, og hvad de skulle gøre. Og indsatses har virket, for meldingen er i dag, at drengene har indset, »at det ikke går længere« bare at troppe op i hotellets spaområde, siger Allan Holm. Han tilføjer, at politiet nu bruger den samme opskrift for de øvrige butikker ved Motalavej, som politiet også har holdt møde med.

Hotelchef for Comwell Korsør Dennis Dahl bekræfter, at hotellet ikke har haft problemer med de unge i de snart tre måneder, han har været ansat.

Ifølge Allan Holm er opskriften mod de utilpassede unge, at politiet flere gange dagligt inklusiv aftentimerne kører forbi butikkerne, hvor politifolkene også til tider går ind i forretningerne for at høre, om alt er ok. Omvendt har butikkerne lovet at melde enhver episode med de utilpassede unge til politiet.

- Det var nøjagtig det samme, vi gjorde på Comwell-hotellet, siger Allan Holm.

- Deltog kommunens gademedarbejdere i jeres møde med butikkerne?

- Nej, det gjorde de ikke, for det var et møde, hvor politiets indsats og butikkernes indsats skulle aftales, siger Allan Holm. Han tilføjer, at politiets samarbejde med gademedarbejderne primært går gennem SSP-arbejdet.

arrow 16-årig truede to gange med skarpladt pistol
17. marts 2017 kl. 07:51 Opdateret: kl. 07:51
arrow 16-årig fængslet for røveri på Motalavej
16. marts 2017 kl. 14:57 Opdateret: kl. 15:40
arrow Butiksejer: Motalavej-unge har smadret for 100.000 kr
16. marts 2017 kl. 08:49 Opdateret: kl. 09:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk