21. november 2018
Livredder og teamleder i Korsør Svømmehal Ronni Erling Børgesen måtte tilkalde politiet, da to mandlige svømmere nægtede at efterkomme personalets anvisninger.  Foto: Helge Wedel
Livredder og teamleder i Korsør Svømmehal Ronni Erling Børgesen måtte tilkalde politiet, da to mandlige svømmere nægtede at efterkomme personalets anvisninger. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet tilkaldt til vrede og utilfredse svømmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet tilkaldt til vrede og utilfredse svømmere
Opdateret 24. januar 2018 kl. 15:33
Slagelse - 24. januar 2018 kl. 06:11
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er særdeles sjældent, at politiet må tilkaldes, fordi svømmere i en svømmehal er så vrede og utilfredse, at de ikke vil følge personalets anvisninger. Men det skete forleden i Korsør Svømmehal, hvor hjemmeværnet på forsøgsbasis har fået tildelt to baner at svømme i.

Det var to mandlige svømmere i henholdsvis 40erne og 60erne så utilfredse med, at det endte med, at ordensmagten måtte tilkaldes.

Det bekræfter teamleder i svømmehallen Ronni Erling Børgesen over for Sjællandske. Det var ham, der ringede til politiet.

- Begge var særdeles uforskammede både over for min kollega og mig. Den ene forlangte pengene tilbage, hvilket jeg sagde ok til, hvis han forlod svømmehallen, men den anden ville ikke flytte sig. Da hjemmeværnet hoppede i vandet, begyndte han bevidst at svømme ind i dem. Han nægtede fortsat at forlade de to baner, som de godt 15 fra hjemmeværnet var tildelt. Derfor kontaktede jeg politiet, hvilket jeg sagde til ham, fortæller Ronni Erling Børgesen.

Det var manden i 40erne, der ikke ville flytte sig og bevidst svømmede ind i hjemmeværnsfolkene.

Teamlederen bemærker også, at der var rigelig plads i svømmehallen til både hjemmeværnet samt de andre gæster.

Ifølge Ronni Erling Børgesen gik det op for manden, at det var korrekt, at en politipatrulje var på vej til svømmehallen for at få ham væk fra de to baner.

- Han faldt til ro og forlod banerne med en stribe ukvemsord. Jeg kontaktede derfor igen politiet, som altså ikke nåede fysisk frem til den ophidsede svømmer, siger Ronni Erling Børgesen. Han tilføjer, at der nu venter manden i 40erne en tidsbestemt karantæne i svømmehallen, hvis han dukker op igen.

Det er planen, at hjemmeværnet på forsøgsbassis får et par baner hver torsdag aften.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk