23. oktober 2020
En gruppering, hvis medlemmer angiveligt jævnligt træffes på Slagelse Station, skaber så meget uro i eksempelvis aften- og nattetimerne, at politiet har skærpet sit opsyn med stedet. Flere er så unge, at de ikke burde være ude på den tid af døgnet, mener politiet.
En gruppering, hvis medlemmer angiveligt jævnligt træffes på Slagelse Station, skaber så meget uro i eksempelvis aften- og nattetimerne, at politiet har skærpet sit opsyn med stedet. Flere er så unge, at de ikke burde være ude på den tid af døgnet, mener politiet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet skærper opsyn med gruppering efter uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet skærper opsyn med gruppering efter uro
Slagelse - 16. november 2018 kl. 06:05
Af Carsten Lysdal

Politiet har skærpet sit opsyn med Slagelse Station. Det sker på baggrund af en grupperings til tider forstyrrende ophold i og uden for ventesalen, primært når solen allerede er gået ned.

arrow Læs også: Hashrygning og uro i ventesalen - igen

Det bekræfter politikommissær Kurt G. Nielsen, lokalpolitiet i Slagelse, som beretter, at balladen og uroen er noget, politiet selv har konstateret.

- Derfor har vi også skærpet vores fokus. Flere har taget ophold i venterummet uden lovligt ærinde, fortæller Kurt G. Nielsen, som forklarer, at ordensmagten ad flere omgange på det seneste har smidt unge mennesker hjem i seng og altså bortvist dem.

- Det sker hele døgnet rundt, og det er i et trygheds-øjemed, at vi har skærpet vores fokus, siger han og tilføjer, at det i flere tilfælde drejer sig om ganske unge mennesker.

- Nogle af dem er så unge, at vi også retter henvendelse til deres forældre. Her spørger vi dem så, hvorfor deres børn er ude på det tidspunkt.

Han afkræfter i den forbindelse, at der skulle være blevet anmeldt nogen episoder.

- Det er noget, politiet selv har løbet op, fortæller politikommissæren, der præciserer, at man fra ordensmagtens side forsøger at være til stede så ofte som muligt.

Sjællandske erfarer også, at der ad flere omgange har været ballade på stationen. Senest forleden, hvor en ung mand angiveligt fik kærligheden at føle rent korporligt og efterfølgende fik stjålet flere ejendele.

Sjællandske er bekendt med den pågældendes navn.

Det er dog tilsyneladende ikke en episode, der er anmeldt, lyder det hos lokalpolitiet.

- Så jeg kan hun opfordre til, at man henvender sig til politiet, hvis man bliver udsat for et eller andet på stationen. Det skal meldes, så vi kan behandle sagen og få de pågældende personer, der står bag, straffet, lyder det fra Kurt G. Nielsen.

arrow Far slår alarm efter overfald: Unge uromagere skaber frygt
20. november 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 19:07
arrow SSP om uromagere på station: - Vi holder dem i kort snor
20. november 2018 kl. 05:00 Opdateret: kl. 22:20
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk