25. januar 2021
Korsør Station blev søndag morgen endnu engang afspærret af politiet i forbindelse med opklaringen af mordet på Emilie Meng. Arkivfoto
Korsør Station blev søndag morgen endnu engang afspærret af politiet i forbindelse med opklaringen af mordet på Emilie Meng. Arkivfoto
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet afspærrede igen Korsør Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet afspærrede igen Korsør Station
Opdateret 09. april 2017 kl. 19:44
Slagelse - 09. april 2017 kl. 13:20
Af Mette Kjær Nielsen

Søndag morgen var Korsør Station endnu engang blevet afspærret af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i forbindelse med jagten på Emilie Mengs morder.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

- Det er en ganske almindelig undersøgelse i sagen. Vi reagerer ikke på et tip, men vi laver nogle opfølgende undersøgelser i vores efterforskning, siger efterforskningsleder Søren Ravn til Ekstra Bladet.

Den kun 17-årige Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station tilbage tidligt om morgenen den 10. juli sidste år på vej hjem efter en bytur i Slagelse. I et halvt år ledte politi og frivillige efter hende i håb om at finde hende i live, men liget af den unge kvinde blev fundet juleaftens dag i et moseområde ved Borup. De nærmere omstændigheder omkring drabet er endnu ikke blevet offentliggjort, og hendes morder er fortsat på fri fod.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk