6. august 2021
Med lange spilledage på både 10 timer og mere kan det blive nødvendigt med massage undervejs. Spillerne har desuden adgang til blandt andet kaffe, vand, juice.
Med lange spilledage på både 10 timer og mere kan det blive nødvendigt med massage undervejs. Spillerne har desuden adgang til blandt andet kaffe, vand, juice.
Foto: Martin W. Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Poker-tegnene peger mod en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poker-tegnene peger mod en sejr
Opdateret 21. februar 2010 kl. 20:06
Slagelse - 19. februar 2010 kl. 06:00
Af Martin W. Hansen
Lodtrækningen til anden dagen af European Poker Tour på Casino Copenhagen ville det sådan, at Morten "pokergirl" Erlandsen og hans 62.000 kroner i chips sad til bords med blandt andre sidste års nummer to, svenske Peter Hedlund, og to danske pokerhajer Rasmus "jungleras" Nielsen og Martin B. Nielsen.

Det skræmte dog ikke den korsoranske pokerspiller, der indenfor de første timers spil viste tænder og vandt solide puljer fra både svenskeren og Rasmus Nielsen, så hans samlede beholdning rundede 120.000 kroner i chips.
arrow Læs også: Præmier
Hygger med Holm
Morten Erlandsen har tidligere været på pokerhold med komikeren Uffe Holm. Midt på eftermiddagen kigger den tidligere holdkammerater forbi korsoranerens bord, hvor der er overskud til lidt sjov.

- Hvordan går det kongen af Korsør, spørger Uffe Holm.

- Jeg vinder, griner en afslappet vestsjællænder.

- Hvorfor? spørger komikeren.

- Fordi Martin B. Hansen har fortalt mig, at han de sidste tre år er blevet slået af den senere turneringsvinder, fortæller Morten Erlandsen, der tidligere på dagen sendte netop Martin B. Hansen ud af turneringen.
Farvel til "jungleras"
Rasmus Nielsen, der i pokerkredse er kendte som "jungleras" får også kærligheden at føle, da korsoraneren sender ham ud.

- Det var godt, jeg fik ham ud, han sad og gav den gas og spiller meget aggresivt, fortæller Morten Erlandsen i spisepausen, hvor han kan sætte sig til bords med 140.000 kroner i chips.

- Jeg har spillet en god turnering, og så har jeg været lidt heldig. Men der har ikke været de store udfald, forklarer han.

Ved pausen er der 112 spillere tilbage, som kan se frem til en runde, der formentlig strækker sig til omkring midnat.

Følg Morten Erlandsen vej mod EPT-titlen i Sjællandske og på sn.dk. Finalebordet spilles søndag, men inden da er der runder både fredag og lørdag.
arrow Kendisser i København
19. februar 2010 kl. 21:58 Opdateret: kl. 21:58
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk