25. oktober 2021
34-årige Anita Louise Nordam Popp åbner den 1. marts sin klinik FysioPopp på privatadressen i Vemmelev. Herfra kører hun også ud til både private og virksomheder med tilbud om fysioterapeutbehandling. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

34-årige Anita Louise Nordam Popp åbner den 1. marts sin klinik FysioPopp på privatadressen i Vemmelev. Herfra kører hun også ud til både private og virksomheder med tilbud om fysioterapeutbehandling. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til egen klinik og mandens store legoby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Plads til egen klinik og mandens store legoby
Slagelse - 12. februar 2020 kl. 07:01
Af Helge Wedel

1. marts åbner den 34-årige fysioterapeut Anita Louise Nordam Popp sig egen klinik FysioPopp i huset på Snerlevej i Vemmelev, men hun kører også ud til private og virksomheder.

Det nærmede sig »Hus til halsen« med flere hundrede liggedage, men så kom 34-årige Anita Louise Nordam Popp og hendes mand Peter forbi det store hus på Snerlevej 5 i Vemmelev.

- Vi kunne sætte flueben ved det hele. Tæt på institution, skole, indkøb, motorvej og plads til Peters meget lego og min egen klinik, siger Anita Louise Nordam Popp, da Sjællandske besøger hende i lokalet med vindue lige ud til Snerlevej, hvor hendes virksomhed FysioPopp fra 1. marts har hjemme. Hun har 12 års erfaring som fysioterapeut, som hun blev uddannet til i Næstved. Oprindelsesstedet er Falster, og Køge stedet for mødet med sin udkårne og far til deres tre drenge på seks år, fire år og otte måneder.

- Vi havde købt hus i Lille Skensved, men det duede ikke med to etager og små børn for os. Så i 2017 fandt vi det perfekte hus her i Vemmelev. Og nu tager jeg altså springet til at blive selvstændig efter min barsel, siger Anita Louise Nordam Popp.

Halvt års orlov

Hun har fået et halvt års orlov uden løn fra sit job i et genoptræningscenter i Køge Kommune.

- Så må vi se, om min drøm kan holde. Jeg har ikke prissat de forskellige behandlinger, jeg tilbyder, men i stedet har jeg timepriser, siger Anita Louise Nordam Popp.

Man kan komme til hende på Snerlevej eller hun kan komme hjem til private eller virksomheder.

En times session på Snerlevej koster 500 kroner, mens hun for 300 kroner kommer hjem til privatadressen og giver 30 minutters session, hvis afstanden ikke er længere end ti kilometer fra hendes klinik på Snerlevej. Ved længere afstand aftales pris.

Har ikke ydernummer

Modsat læger, så er et ydernummer ikke så nemme at få for fysioterapeuter. De er nødvendige, hvis patienter med betalte genoptræningsforløb skal kunne vælge dem.

- Jeg har ikke et ydernummer, og ofte ser man, at fysioterapeuter deles om et, men jeg tror, at jeg her i området er den eneste, der også tilbyder at komme hjem til folk privat, siger Anita Louise Nordam Popp, hvis efternavn insgår i virksomhedsnavnet.

- Hvor har du dit efternavn fra?

- Det har jeg giftet mig til. Oprindelig hedder jeg Larsen, smiler den målrettede fysioterapeut, hvis egen energi og kræfter findes via struktur og evnen til at mærke efter, hvordan dagsformen lige er.

- Det hjælper dig jo ikke, at du har en masse, du gerne vil, hvis du ikke kan. Derfor er realistiske mål også i fysioterapi-behandling afgørende for gode resultater. Forventninger og kræfter skal afstemmes, siger Anita Louise Nordam Popp.

Løbefritid

Hendes primære fritidsinteresse er løb, hvor tre gange om ugen er det optimale for hende.

- Der er jeg ikke helt endnu efter min seneste fødsel, men samlet er 20-30 kilometer om ugen mit mål og godt for mig, siger den lige om lidt selvstændige fysioterapeut på Snerlevej i Vemmelev.

Tider kan allerede nu bestilles via hjemmesiden www.fysiopopp.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk