13. august 2020
Kebab House er solgt - men drives videre. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Kebab House er solgt - men drives videre. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pizzeria solgt efter 26 år: Brødrepar klar med nyt på menuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pizzeria solgt efter 26 år: Brødrepar klar med nyt på menuen
Opdateret 14. januar 2020 kl. 22:47
Slagelse - 14. januar 2020 kl. 19:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dengang »kebab« var et fremmedord, og nærmest ingen kendte til den i dag så populære fastfood, poppede Kebab House på Schweizerpladsen op. Angiveligt som den første af sin art i Slagelse.

Det er nu 26 år siden, at spisestedet åbnede, og siden er der blevet langet tusindvis af pitabrød, pizzaer, sodavand og andet over disken. Og det fortsætter selvfølgelig - om end med nye ejere af foretagendet.

Brødrene Onur og Ceyhun Isbilen, der i forvejen er kendt for at drive restaurant- og cafévirksomhed i både Slagelse, Kalundborg og København, har fra årsskiftet købt Kebab House, hvis navn fortsat vil fremgå af facaden.

Samtidig vil man fortsat bringe ud på bestilling.

Gode koncepter og solide forretninger skal der nemlig ikke pilles så meget ved, lyder det fra Onur Isbilen, som dog heller ikke udelukker, at der vil ske lidt med menukortet.

- Vi tager ikke noget ud af den menu, der er nu, men tilføjer lidt. Vi vil gerne have mere svinekød i stedet for kalkun, så vi kan servere pizzaer, der ligner de italienske mere, lyder det.

Derfor vil menukortet også have pizzaer bestående af parma- og serranoskinke i modsætning til i dag, ligesom spisegæster til forskel fra tidligere vil kunne bestille både øl og vin udover sodavand, der er at få på alle pizzeriaer. Således har man indgået aftale med Carlsberg, hvorfor også en alkoholbevilling er på plads.

En del af serveringspersonalet fortsætter i øvrigt fremover, men der søges også flere og nye ansigter, lyder det fra de nye ejere, der som noget nyt lægger op til en række firmaaftaler, hvor virksomheder kan få bragt eksempelvis frokosten ud.

- De er velkomne til at kontakte os, siger Onur Isbilen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk