19. maj 2019
De fremmødte fik blandt andet mulighed for at komme helt tæt på de tunge militære køretøjer, da de tirsdag aften besøgte Antvorskov Kaserne.
gallery icon

Se billedserie

De fremmødte fik blandt andet mulighed for at komme helt tæt på de tunge militære køretøjer, da de tirsdag aften besøgte Antvorskov Kaserne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Piger fik prøvet livet i trøjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Piger fik prøvet livet i trøjen
Slagelse - 18. oktober 2018 kl. 07:18
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som tidligere omtalt i Sjællandske havde Hjemmeværnet tirsdag aften inviteret alle interesserede piger og kvinder en tur på Antvorskov Kaserne for at fortælle mere om mulighederne i Hjemmeværnet. Og det gik da også efter planen - sådan nogenlunde:

- Desværre virkede vores »hovedattraktion« ikke - altså den elektroniske skydesimulator, siger hjemmeværnskaptajn Niels Müller til Sjællandske.

Som med alt elektronik kan der pludselig opstå tekniske problemer, og det gjorde der så denne aften.

- Så måtte jeg trække en livline og bede en kollega lukke op for et andet område på kasernen med spændende materiel, som vi kunne bruge i stedet. Og pigerne var da også ude på den planlagte opklaringstur i mørket, så det hele gik jo alligevel, konstaterer kaptajnen.

Han tilføjer, at tre-fire af deltagerne efterfølgende har givet udtryk for, at de godt kan se sig selv som værende en del af Hjemmeværnet i fremtiden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk