21. november 2017
Indsatsleder fra brandvæsnet Henrik Vibits - med ryggen til - oplyser, at er der personer i de sammenstyrtede dele af huset, så vil de ikke være i live. I de øvrige dele har røgdykkere ikke fundet nogen. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Indsatsleder fra brandvæsnet Henrik Vibits - med ryggen til - oplyser, at er der personer i de sammenstyrtede dele af huset, så vil de ikke være i live. I de øvrige dele har røgdykkere ikke fundet nogen. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter måtte springe for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter måtte springe for livet
Slagelse - 24. april 2017 kl. 08:17
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årsagen til den voldsomme brand lørdag i en ubeboet større ejendom i Algade i Skælskør bag diskoteket Cassiopeia og biografen Kosmorama er fortsat ukendt.

arrow Læs også: Mand i kunstigt koma efter brand

Men i dag mandag vil politiets teknikere gennemgå huset med den totalt udbrændte første sal i bestræbelserne på at finde ud af, hvordan den kraftige brand kunne opstå. Alarmen lød tre minutter over seks lørdag morgen.

En 46-årig mand har øjensynligt overnattet i huset, der de seneste fire-fem år har stået ubeboet.

Kilder i nærmiljøet oplyser til Sjællandske, at de udmærket ved, hvem den 46-årige mand er, da det er velkendt, at han ofte har benyttet det ubeboede hus til at sove i.

- Han er kendt som »Pede«, og han kan få en vaskemaskine til at køre baglæns, da han er elektriker, fortæller en kilde til Sjællandske.

Den 46-årige elektriker er indlagt på Slagelse Sygehus. Han undslap den voldsomme brand ved at springe ud af et vindue på første sal. Han er uden for livsfare, men lagt i kunstigt koma, på grund af de voldsomme smerter fra forbrændingerne.

Vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Bo George Petersen vil gerne til Sjællandske bekræfte, ar den 46-åriges fornavn er Peter. Han er tilknyttet en adresse i Slagelse. Vagtchefen ved ikke, hvornår det bliver muligt at afhøre ham.

Branden varede i mange timer hjulpet af en frisk vind. Ved middagstid lørdag var efterslukning af rygende brandlommer i den toetager høje gule ejendom fortsat i gang.

Indsatsleder fra brandvæsnet Henrik Vibits oplyste på brandstedet til Sjællandske, at røgdykkere har været inde og søge efter flere personer.

- Vi har ikke fundet nogen, men vi har ikke kunne søge i den del af ejendommen, der er styrtet sammen, men hvis der er personer der, så er de omkommet, sagde Henrik Vibits til Sjællandske.

Det brandhærgede hus har stået ubeboet i årevis, men har været benyttet af blandt andet hjemløse. Politiet hører gerne fra vidner med kendskab til branden. Henvendelse skal ske på 114.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk