14. august 2020
Stedet blev sat til salg i begyndelsen af 2020.
Stedet blev sat til salg i begyndelsen af 2020.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Perle ud mod Storebælt kan fortsat blive din

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Perle ud mod Storebælt kan fortsat blive din
Slagelse - 14. juli 2020 kl. 11:37
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et sundt konferencecenter med en ifølge salgsopstillingen idyllisk placering ud mod Storebælt kan stadigvæk blive dit.

Siden årsskiftet, hvor Kobæk Strand Konferencecenter blev sat til salg, har det nemlig skortet på købelystne i kartoteket over potentielle kunder.

Dog - lyder det fra Partner og erhvervsmægler Thomas Hansen, EDC Erhverv Poul Erik Bech - har der været to fremvisninger i løbet af coronatiden, hvilket han anser som positivt.

- Hele branchen har været nedlukket og er jo ramt på forretningen. Jeg synes i det lys, at det er positivt, at vi har haft to fremvisninger, siger han og tilføjer, at en af de interesserede, der allerede før krisen bestilte en rundtur på grunden, fortsat arbejder med sagen.

55 millioner kroner

Grunden, hvor konferencecentret ligger, har en lang historie bag sig. Civiletaternes Centralorganisation købte den i 1912 til en sum af 633 kroner og 22 øre. I dag er prisen steget til 55 millioner kroner.

Siden har ejerforholdet skiftet ad et par omgange, og det var særligt sommerhuse, der dengang gjorde arealet til et yndet feriemål.

I dag er det imidlertid det store konferencecenter, der præger landskabet med sine 123 værelser fordelt på enkelt- og dobbeltværelser samt tre suiter, 15 grupperum og seks mødelokaler. Der er også restaurant og café.

Grunden er 46.647 kvadratmeter stor. Heraf er de knap 2000 alene vejareal. Etagearealet lyder på 7.916 kvadratmeter.

Forventes drevet videre

Kerneforretningen er - trods coronaens omstændigheder - sund, og det er da heller ikke, fordi stedet som sådan ikke kan føres videre i en form, der ligner konceptet i dag.

Ifølge Partner og erhvervsmægler Thomas Hansen er målet netop at sælge, så stedet kan drives videre. Finansforbundet, der ejer konferencevirksomheden i et partnerskab med Forsikringsforbundet, ønsker blot at skille sig af med bygningerne, fordi det ikke længere er forretninger som den i Kobæk, der ligger indenfor deres kernekompetencer og investeringsområde.

Centret så dagens lys i 1967, men er siden blevet ombygget ad flere ombæringer.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk