16. september 2021
En købsaftale om et Rolex ur udviklede sig onsdag til et røveri mod en ældre mand med adresse på Skytteengen i Skælskør. Han fik sprøjtet peberspray i ansigtet. Modelfoto.
En købsaftale om et Rolex ur udviklede sig onsdag til et røveri mod en ældre mand med adresse på Skytteengen i Skælskør. Han fik sprøjtet peberspray i ansigtet. Modelfoto.
Foto: Jens Thaysen/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peberspray brugt ved voldsomt hjemmerøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peberspray brugt ved voldsomt hjemmerøveri

To unge er fængslet forskelligt for onsdagens hjemmerøveri mod en mand født i 1936 i hans bryggers i et hus på Skytteengen i Skælskør.

Opdateret 09. april 2020 kl. 12:47
Slagelse - 09. april 2020 kl. 09:30
Af Helge Wedel

Røveriet gjaldt et Rolex ur, som han havde sat til salg på den Blå Avis til 68.800 kroner.Ved røveriet blev den ældre mand skubbet, taget i skulderen og fik sprøjtet peberspray i ansigtet. Detaljerne om røveriet kom frem ved et grundlovsforhør torsdag ved Retten i Næstved, hvor Sjællandske var til stede.

arrow Læs også: Endnu en formodet røver fængslet efter voldsomt hjemmerøveri

Anklager ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Rune Jensen sigtede en 20-årig mand fra Nyborg og en 18-årig uden fast bopæl for røveriet efter straffelovens paragraf 288 om røveri med en strafferamme på seks års fængsel. Dommeren valgte at fængsle den 18-årige til den 6. maj og den 20-årige til den 15. maj.
Begge blev anholdt i Nyborg cirka fem timer efter røveriet i Skælskør, der fandt sted onsdag klokken 12.20. Ifølge anklageren var røveriet planlagt, da der var taget kontakt til den ældre mand med henblik på at få fremvist og muligvis købe det dyre ur.

Nægtede sig skyldige

Begge mænd nægtede sig skyldige, hvorefter anklageren begærede dørene lukket med henvisning til, at flere medgerningsmænd kunne være på fri fod.

De to yngre mænd var begge danske, slanke og mellem 185 og 190 centimeter høje. Henholdsvis med blond hår og kortklippet sort hår. Sidstnævnte med en stor tatovering på den ene arm. Sigtelsen blev fremsat samlet mod de to, men efter dørlukningen blev de afhørt hver for sig.

Ved anholdelsen i Nyborg blev to andre yngre mænd også anholdt, men de er senere løsladt.

Anklager Rune Jensen oplyser til Sjællandske, at mulige medgerningsmænd på fri fod er ud over de to, der efterfølgende blev løsladt.

arrow 83-årig grovsmed klar til at banke to røvere
10. april 2020 kl. 11:11 Opdateret: kl. 17:09
arrow Politi: Røvere sprøjtede Rolex-ejer i ansigtet med peberspray
09. april 2020 kl. 13:01 Opdateret: kl. 13:02
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk