1. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patruljerede i midtby ad flere omgange: Skrev 17 sager på få timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patruljerede i midtby ad flere omgange: Skrev 17 sager på få timer
Slagelse - 25. juni 2021 kl. 10:29

SKÆLSKØR: Politiet har været til stede i Skælskør ad flere omgange torsdag og den efterfølgende nat. Her et udpluk, hvad betjentene stødte på.

De bemærkede blandt andet en bil, der holdt parkeret på Brænderigården med to forskellige nummerplader - og hvoraf ingen tilhørte den parkerede bil. Den ene nummerplade var afmeldt og den anden var stjålet, så politiet afmonterede begge.

Politiets færdselskontrol skrev desuden intet mindre end 17 sager fra klokken 14.25-17.45: Én blev sigtet for narkokørsel, én kørte uden førerret, én overtrådte knivloven, én blev sigtet for lov om euforiserende stoffer, en blev sigtet for biltyveri og for at stjæle nummerplader, én kørte på ulovlig knallert uden hverken forsikring eller førerret, tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, to for at køre uden sikkerhedssele, én kørte med manglende sikkerhedsudstyr til sit barn - og to kørte så stærkt, at de fik klip i kørekortet.

Desuden havde En 86-årig borger i Skælskør rettet sit overvågningskamera mod naboens hus. Det må man ikke, så da politiet besøgte ham 13.54, blev han vejledt om det.

En 28-årig mand havde to gram hash i lommen klokken 17.45 på Stationsvej. Den 28-årige blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Klokken 22.06 blev politiet så kontaktet af en borger, der fortalte, at flere biler holdt parkeret noget uhensigtsmæssigt både på fortovet og i et sving på Østergade. Da politiet lidt senere kørte forbi for at undersøge sagen, var der dog ingen biler, som holdt ulovligt parkeret.

Torsdag nat klokken to ringede en borger, der kunne høre råben og skrigen på Algade i Skælskør. En politipatrulje var på stedet et par minutter senere, men patruljen traf ingen personer, og alt virkede stille og fredeligt.

Patruljering fredag morgen i Skælskør Midtby omkring Algade - alt roligt.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk