25. marts 2019
Til stor utilfredshed for Rikke og Niels Rask fra Vestsjællands Bilsyn var hovedparten af byggematerialerne stadig ikke fjernet tirsdag, men det sker i dag, lover direktør Steen Christensen fra Stop 39. Foto: Arne Svendsen
Til stor utilfredshed for Rikke og Niels Rask fra Vestsjællands Bilsyn var hovedparten af byggematerialerne stadig ikke fjernet tirsdag, men det sker i dag, lover direktør Steen Christensen fra Stop 39. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkeringsproblem på Stop 39 løst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringsproblem på Stop 39 løst
Slagelse - 14. november 2018 kl. 08:01
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- De sidste byggematerialer fjernes i dag, så der bør ikke være flere problemer. Men der er brug for, at der bliver lavet mere plads til lastbilparkering i området.

arrow Læs også: Parkeringskaos på Stop 39

Det siger Steen Christensen, i en lang årrække indehaver af vognmandsfirmaet Laur. Christensen og Sønner A/S, som i dag styres af sønnen Lars.

Steen Christensen er også sammen med Tage Beck initiativtager til Stop 39 og er i dag direktør for transportcentret.

Han oplyser, at han har givet tilladelse til den placering af byggematerialer på den private parkeringsplads på Stop 39, der mandag førte til, at Niels og Rikke Rask fra Vestsjællands Bilsyn ved siden af pladsen tilkaldte politiet. Fordi de fik problemer med lastbiler, som ved aftentid ikke kunne finde parkeringsplads, og derfor blandt andet kørte ind på bilsynsfirmaets grund og vædrede nogle skilte.

En del af byggematerialerne, der skal bruges til et byggeri på kasernen, er kørt til stedet af lastbiler fra Laur. Christensen og Sønner A/S. Efter en opringning fra Rikke Rask fjernede firmaet dog nogle af dem allerede mandag, hvor også politiet blev involveret.

- Jeg mener dog ikke, at det har været så slemt, som Rikke og Niels Rask har givet udtryk for. Men vi har nu fundet en anden plads, hvor byggelementerne kan stå, indtil de skal bruges til det store byggeri på kasernen, fortæller Steen Christensen.

Han ønsker ikke at oplyse, hvilken plads det drejer sig om.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk