15. oktober 2019
Niels Rask er bestemt ikke tilfreds med placeringen af bygge-elementerne i baggrunden, som medfører uønsket parkering på firmaets grund. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Niels Rask er bestemt ikke tilfreds med placeringen af bygge-elementerne i baggrunden, som medfører uønsket parkering på firmaets grund. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkeringskaos på Stop 39

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringskaos på Stop 39
Slagelse - 13. november 2018 kl. 06:42
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det kan ikke være meningen, at jeg som privat grundejer skal finde mig i, at lastbiler kører ind på min grund og blandt andet ødelægger skilte, blot fordi kommunen ikke har nok parkeringspladser til lastvogne.

arrow Læs også: Parkeringsproblem på Stop 39 løst

Lyder det fra Niels Rask, der sammen med sin kone Rikke driver bilsynshal med mere på Stop 39. De måtte mandag have fat i politiet, for at gøre opmærksom på et problem, som ifølge dem har stået på et stykke tid på den store lastbilparkeringsplads ved Stop 39.

I en uges tid har der her været opstillet nogle store beton-elementer inden på parkeringsbåsene. Elementerne er læsset af her som en slags mellemstation, men er til stor gene.

- De er jo ikke afmærkede med nogen form for lys, hvilket kan give farlige situationer. Desuden optager de jo parkeringspladser, så når lastbilchaufførerne kommer om aftenen for at overnatte, kan de ikke finde pladser. Med det resultat, at de parkerer langs vejene eller inde på for eksempel vores grund, fortæller en utilfreds Niels Rask.

Han kan videre fortælle, at lastbilerne undervejs i kampen for parkeringspladser blandt andet har beskadiget skilte på firmaets private grund.

Rikke Rask ringede mandag til politiet og anmeldte problemerne.

- Meldingen herfra var, at vi sådan set skulle klage til Stop 39, der ejer pladsen. De kunne så anmelde det, men beskeden var også, at man ikke skulle forvente, at politiet greb ind, fortæller Rikke Rask.

Hun kunne dog samtidig fortælle, at politiet sådan set alligevel greb ind, idet man kontaktede en vognmand, der angiveligt havde stillet byggeelementerne.

Da Sjællandske besøgte stedet mandag over middag var det pågældende firma da også kommet, for at flytte nogle af elementerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk