25. september 2020
Her ses røveren på vej ind i Rema 1000 butikken på Tårnborgborgvej i Korsør, hvor han kort tid efter med en kniv truer sig til cigaretter og kontanter. Foto: Politiet.
Her ses røveren på vej ind i Rema 1000 butikken på Tårnborgborgvej i Korsør, hvor han kort tid efter med en kniv truer sig til cigaretter og kontanter. Foto: Politiet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvågningsfoto af Rema-røver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvågningsfoto af Rema-røver
Slagelse - 19. august 2019 kl. 14:34
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har i dag mandag hentet overvågningsfoto fra Rema 1000-butikken på Tårnborgvej i Korsør, hvor en 17-18-årig mand dansk af udseende iført en lilla hættetrøje/jakke af mrk. Peak Performance med en sort trøje ud over, sorte solbriller og bevæbnet med en kniv fredag klokken 19.47 begik røveri. Han tvang medarbejderne til at udlevere to kartoner Prince Light og et kontant beløb, hvorefter han flygtede i retning mod den nærliggende Byparken.

Politikommissær Jens Jedig Christiansen ved lokalpolitiet i Slagelse oplyser til Sjællandske, at selv om man ikke kan se hele ansigtet på røveren, så håber han, at billedet kan hjælpe til en opklaring.

- Jeg håber, at vi med offentliggørelsen kan få identificeret røveren via henvendelser fra folk, der genkender ham, siger Jens Jedig Christiansen.

Efter røveriet søgte politiet i området med hunde. En række vidner har allerede henvendt sig til politiet ud fra tidligere udsendte beskrivelser af røveren. Oplysninger kan gives til politiet på 114.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk