18. oktober 2019
Det er her i Langes Gård, at den nye modebutik med det underfundige logo/navn åbner omkring 1. juni. Foto: Arne Svendsen
Det er her i Langes Gård, at den nye modebutik med det underfundige logo/navn åbner omkring 1. juni. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Outlet-modebutik med store rabatter på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Outlet-modebutik med store rabatter på vej
Slagelse - 16. maj 2019 kl. 06:06
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi vil køre et rigtigt outlet-koncept, hvor der er store rabatter på europæisk modetøj, og ikke kun på udvalgte varer. Ikke noget med at skrive »op til 70 procent« hvis det kun gælder enkelte varer i butikken.

Det siger Mohammad Thaibesh, indehaver af firmaet Europa New Fashion ApS i København.

Han står bag en ny butik, der omkring 1. juni vil åbne i Langes Gård i de lokaler, som tidligere rummede salg af produkter fremstillet af blinde. Også Kræmmerhuset har holdt til i lokalerne bag den tidligere restaurant Nytorv 2, der i dag er lavet om til boliger.

Europa New Fashion ApS er et engros-firma i tøjbranchen, men nu vil man også gå ind i salg til private. Det sker med åbninger af butikker i Helsingør, Næstved og Slagelse med det underfundige logo/navn »Come Out Let´s shop«.

- Slagelse er jo en by med et godt handelsliv, og butikken får en god placering lige op til en parkeringsplads og tæt på Nytorv. Går det rigtig godt med butikken, kan det dog godt være, at pladsen bliver for trang, så vi må rykke et andet sted hen, siger Mohammad Thaibesh, der i øjeblikket søger et par ansatte til at stå i butikken.

Mohammad Thaibesh oplyser, at han vil sælge tøj for Inditex, der blandt andet står bag mærket Zara.

- Vi vil sælge tøj fra mærker, der endnu ikke findes i Danmark, siger den nye butiksindehaver, der lejer lokalerne af det lokale selskab EV Bolig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk