25. februar 2021
Pylonerne kommer i forskellige størrelser og højder - her ses en i udkanten af Næstved. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Pylonerne kommer i forskellige størrelser og højder - her ses en i udkanten af Næstved. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte pyloner dukker snart op i landskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte pyloner dukker snart op i landskabet
Slagelse - 25. januar 2021 kl. 07:20

Hvis vejret ellers er til det, skal kommunens nye, digitale pyloner rejses i begyndelsen af den kommende måned. Fire steder i Slagelse og to steder i Skælskør og Korsør skal informationer om dette og hint køre 18 timer i døgnet.

Byrådets erhvervs- og teknikudvalg har godkendt retningslinjerne for brugen af den digitale informations-mulighed de otte steder.

Skærmene kan bruges til at fortælle om begivenheder, der har bred interesse og foregår i kommunen. Typisk inden for kultur, sport og fritid, ligesom der kan blive tale om trafikinformation, information til turister og emner, der kan få flere til at flytte til kommunen.

Også generelle informationer fra kommunen kan køre over skærmene.

Derimod må skærmene ikke bruges til religiøse og politiske budskaber eller handle om lukkede eller delvist lukkede arrangementer. Der må heller ikke være tale om reklamer eller budskaber med direkte salg for øje. Dog må der godt fortælles om arrangementer, hvor der opkræves entré.

Det kommer til at koste 1.000 kroner at få sit budskab på de fire pyloner i Slagelse, 500 kroner i Skælskør og Korsør og 1.500 kroner for alle otte pyloner. Et spot vises i syv dage, hvor det enkelte spot vises i 10 sekunder ad gangen i et loop med de øvrige spots. Dog skal lokale foreninger, der får tilskud fra kommunen, kun betale halv pris, og det samme gælder aktiviteter, som kommunen støtter.

Den forventede, årlige driftsudgift er sat til 48.000 kroner i elforbrug, når der holdes slukket mellem klokken 00 og 06.

Der må kun vises stillbilleder på skærmene.

pev

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk