30. oktober 2020
Slut med smørrebrød og snart også snart slut med slik i Rosengade. Spørgsmålet er nu, om de to forretninger vil blive lagt sammen, så der kan komme en helt anden forretningstype på stedet? Foto: Arne Svendsen
Slut med smørrebrød og snart også snart slut med slik i Rosengade. Spørgsmålet er nu, om de to forretninger vil blive lagt sammen, så der kan komme en helt anden forretningstype på stedet? Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opsigelse kan give nye muligheder i Rosengade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opsigelse kan give nye muligheder i Rosengade

To forretninger ejet af Slagelsetryk står nu snart tomme. Det giver mulighed for sammenlægning, men ejer er også åben for andre muligheder.

Slagelse - 23. september 2020 kl. 10:59
Af Arne Svendsen

I flere måneder har den tidligere meget besøgte smørrebrødsforretning i Rosengade stået tom, og fra 1. oktober kommer det samme til at gælde for nabo-forretningen Slikken.

- Jeg er blevet træt af at stå her mange timer hver dag, så derfor har jeg sagt lejemålet op, siger Jamal Youssef, der har stået bag disken i Slikken i 15 år.

Han ved endnu ikke, hvad han skal beskæftige sig med, når han er færdig med at sælge slik.

Begge lejemålene ejes af Slagelsetryk ved indehaver og direktør Frank Bo Hansen, der er i tvivl om, hvad fremtiden vil bringe på stedet.

Han oplyser, at det da er en mulighed at slå muren ned mellem de to forretninger, hvorefter der kunne laves for eksempel en restaurant.

- Men her må man jo også tage med i overvejelserne, at der er pænt med restauranter i byen i forvejen, siger Frank Bo Hansen, der til gengæld noterer sig, at der ikke er voldsomt mange lokaler til leje i bymidten lige i øjeblikket.

Klar til smørrebrød

Frank Bo Hansen er åben for forslag fra eventuelle interesserede lejere.

Han oplyser, at han har overvejet at lave en helt ny fælles facade på lejemålene ud mod Rosengade. I stil med den Vivaldi har.

Men han siger samtidig, at smørrebrødsforretningen, som blev opgivet af en ny lejer kort inde i corona-pandemien, faktisk lige er til at rykke ind i for en ny lejer, der kunne tænke sig at drive den videre.

- Der mangler måske et par enkelte maskiner, som kan erhverves billigt, men bortset fra det er alt parat, og flere har da givet udtryk for, at de savner en smørrebrødsforretning på stedet, så jeg mener, at der bør være et grundlag for at drive en sådan forretning her, siger Frank Bo Hansen.

Smørrebrødsforretningen er ret lille, men Frank Bo Hansen mener ikke, at der vil være økonomi i at udvide den ind i den nuværende slik-forretning, så der bliver mulighed for at sidde ned og nyde sin mad her.

Her vil det økonomisk være bedre at fortsætte med to lejemål.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk