19. maj 2019
Stålpostvogne lænket fast foran vinduet ind til postafdelingen skal i første omgang hindre nye indbrud. Vinduet forsynes snarest med et stålgitter.
gallery icon

Se billedserie

Stålpostvogne lænket fast foran vinduet ind til postafdelingen skal i første omgang hindre nye indbrud. Vinduet forsynes snarest med et stålgitter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Op mod 100 pakker stjålet fra posthus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op mod 100 pakker stjålet fra posthus
Slagelse - 08. december 2018 kl. 07:09
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To gange har tyve angiveligt på scooter og en knallert med anhænger smadret en rude fra parkeringspladsen ind til postafdelingen i SuperBrugsen på Norvangen i Korsør.

Souschef i SuperBrugsen Lars Nielsen vurderer, at der formentlig er stjålet omking 100 pakker både leveret af Post Nord og GLS ved de to indbrud.

Begge indbrud er sket tidligt om morgenen. Første gang søndag morgen den 2. december mellem 04.40 og 05.15 og igen i går fredag.

- Vi får en anmeldelse klokken 05.50 fra en kvindelig løber, der ser, at der har været indbrud, siger politikommissær Kurt G. Nielsen.

Såvel forretning som postafdeling er forsynet med alarm, men det har ikke skræmt tyvene væk.

- Findes der overvågningsbilleder?

- Ikke fra selve forretningen, men fra parkeringspladsen er der nogle billeder, der viser unge på scooter og en knallert med anhænger, siger Lars Nielsen til Sjællandske.

Politikommissær Kurt G. Nielsen kan blot se af sagen, at der er overvågningsbilleder, men han har ikke set dem eller om de indholder billeder af mulige tyve på scooter og knallert. Politiet hører gerne fra vidner, som skal ringe på 114.

Souschefen oplyser, at der er ny sikring på vej af vinduet med et indvendigt stålgitter, så man ikke bare kan komme ind til pakkerne ved at smadre ruden.

- Indtil da har vi midlertidigt låst stålpostvogne fast foran vinduet for at hindre nye indbrud, siger Lars Nielsen.

Han beder kunder, der har fået stjålet pakker, om at kontakte PostNord eller GLS for om muligt at få erstatning. PostNord kan kontaktes på 7070 7030 og GLS på 7633 1111.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk