30. maj 2020
Flux Water var egentlig opsagt til nytår, men det holder ikke. Det er dog heller ikke korrekt, som oplyst i Ingeniøren, at opsigelsen er trukket tilbage. Men først til maj 2021 skal virksomheden være ude ifølge salgsdirektør og medejer Lars Kastholm. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Flux Water var egentlig opsagt til nytår, men det holder ikke. Det er dog heller ikke korrekt, som oplyst i Ingeniøren, at opsigelsen er trukket tilbage. Men først til maj 2021 skal virksomheden være ude ifølge salgsdirektør og medejer Lars Kastholm. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omstridt firma får udskudt opsigelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omstridt firma får udskudt opsigelse
Slagelse - 11. november 2019 kl. 05:02
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Firmaet Flux Water fik i sommers klar besked på, at det var opsagt som lejer på Slagelse Rensningsanlæg. Det skete efter en voldsom forureningssag, hvor der fra firmaets anlæg blev udledt rester af insektgift fra gruppen af neonikotinoider på op til 58.000 gange over den vejledende grænseværdi.

arrow Læs også: Fik forbud efter udledning af gift i flere år: Nu kan firma starte op på ny

Opsigelsen skulle effektueres her til nytår, men sådan bliver det ikke.

- Vi har stadig ikke tillid til firmaet, og opsigelsen er ikke trukket tilbage. Men vi har måttet acceptere, at vi rent juridisk ikke kan sige dem op med virkning fra nytår, siger Henrik Birch, administrerende direktør i SK Forsyning.

Han dementerer dermed en oplysning i nyhedsmediet Ingeniøren forleden, hvor det i forbindelse med en samtale med Flux Waters medejer og salgsdirektør Lars Kastholm konstateres, at opsigelsen er trukket tilbage.

Lars Kastholm oplyser i et skriftligt svar til Sjællandske, at opsigelsen først gælder fra maj 2021. Men han håber på at kunne blive.

Henrik Birch oplyser, at udskydelsen skyldes, at Flux Water ikke kan opsiges før efter fem år, og tidspunktet for hvornår det skulle regnes fra, har SK Forsyning måttet gå med til at rykke.

Firmaet har hele vejen igennem sagt, at man har været i god tro, og at sagen skyldes, at en leverandør har overtrådt reglerne.

Flux Water er i øjeblikket lukket af kommunen og hele sagen undersøges af politiet. Afdelingsleder i Slagelse Kommune Jette Jungsberg siger, at firmaet skal opfylde en række krav, før man igen kan optage aktiviteten.

arrow To virksomheder stævnes i sag om alvorligt gift-udslip
21. december 2019 kl. 06:02 Opdateret: kl. 21:14
arrow Trods forbud: Firma bag gift-udslip udvider ufortrødent
26. november 2019 kl. 06:21 Opdateret: kl. 19:47
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk