15. september 2019
Så er det lige før, at starten går. Til højre er det Team Rynkebys  Louise Lulu Pedersen (forrest) og Bitten Carstensen. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Så er det lige før, at starten går. Til højre er det Team Rynkebys Louise Lulu Pedersen (forrest) og Bitten Carstensen. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Også de helt små løb for lungesyge børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Også de helt små løb for lungesyge børn
Slagelse - 13. april 2019 kl. 11:13
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag løb børn fra flere skoler i hele landet og i Slagelse Kommune til fordel for Børnelungefonden, men i Kirke Stillinge kunne man finde landets vistnok eneste deltagende børnehave.

Mellem let dalende april-snefnug ræsede Stillinge-rollingerne rundt om bakken bag børnehaven. Både for at få motion på børnehavens bevægelsesdag og for at støtte lungesyge børn.

Det var mor til fem-årige Viktor, Louise Lulu Pedersen, der sammen med Bitten Carstensen havde fundet på, at børnehaven kunne være med på den landsdækkende løbedag.

De er begge med hos Team Rynkeby Vestsjælland, der støtter Børnecancerfonden.

- Jeg syntes, det kunne være mega sjovt, og børnehaven var med på det, fortalte Louise Lulu Pedersen, mens der var ved at komme samling på tropperne inden løbet.

Forinden havde børnehavens forældre haft mulighed for at købe klistermærker for valgfrie beløb. Da løbet gik i gang, var de 3.000 kroner rundet, og mere var i vente i løbet af dagen.

Børnene kom hurtigt til at pruste, når de cirka 100 meter rundt om bakken var tilbagelagt flere gange, men efter korte pauser var det på den igen. For hver runde ventede kram fra bamsen »Rynke« og stempler på hånden med enten fodbolde eller kyssemunde, og flere af børnene var rundt om bakken mere end 10 gange.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk