17. februar 2019
Det er dette syn, der ikke falder i alles smag. Foto: Per Vagnsø
Det er dette syn, der ikke falder i alles smag. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øje-bæ bliver undersøgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øje-bæ bliver undersøgt
Slagelse - 12. september 2018 kl. 08:36
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Kommune vil nu se på, om en af byens uskønne pletter kan blive pænere at se på. Det drejer sig om den mur, der står og ser grim ud på den lille parkeringsplads i Christiansgade mellem den katolske kirke og Løvegade. En af dem, der har fået nok af synet på sine ture gennem byen, er Georg Berg:

- Det ser rædsomt ud, siger Georg Berg, der har henvendt sig til Sjællandske, fordi han synes, der burde gøres noget ved muren, som ifølge hans hukommelse har set ud som nu i cirka 10 år. Han mener, at Slagelse Kommune må tage sig af den hårdt tiltrængte renovering af muren.

Det hælder sognepræst i den katolske kirke, Michael Bienkowski, også til, selv om han ikke er sikker på murens ejerforhold.

- Vi har da talt om, at muren er grim, men det er ikke noget, som vi umiddelbart har tænkt os at tage fat i, siger han.

I Slagelse Kommune siger afdelingsleder for byggeri, Jens Bendix, at kommunen vil lade en medarbejder lægge vejen forbi inden for de næste 8-10 dage. Kommunen vil herunder have afklaret, hvem der ejer muren.

- Det er ejendommens ejer, der er ansvarlig, men vi er jo myndighed, og hvis ejeren ikke selv kan finde ud af det, må vi se, om der er noget, vi kan gøre, siger Jens Bendix.

Han forklarer, at kommunen normalt ikke kan stille noget op, hvis det eneste, der er i vejen, er udseendet.

- Lokalplaner siger som regel et eller andet om udseendet, men næppe i dette tilfælde, og så skal det være meget dårligt, for at vi kan gribe ind, lyder det fra afdelingslederen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk