21. januar 2019
Business Slagelse holdt lørdag endnu engang juleauktion - og kunne efterfølgende sende 24.600 kroner videre til Julemærkehjemmet Skælskør.Foto: Mette Kjær Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Business Slagelse holdt lørdag endnu engang juleauktion - og kunne efterfølgende sende 24.600 kroner videre til Julemærkehjemmet Skælskør.Foto: Mette Kjær Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytorv vrimlede med velgørere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytorv vrimlede med velgørere
Slagelse - 18. december 2017 kl. 06:47
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spa og brunch. Klargøring af din bil. Ostetapas og rødvin. Julekurve, tasker, gryder, keramik, kunst og meget, meget mere.

I alt var der 39 numre på auktionslisten, da Business Slagelse for sjette gang holdt stor auktion på Nytorv i Slagelse til fordel for Julemærkehjemmet Skælskør.

De helt store »numre« var to shelters bygget af ZBC Selandias elever . De gik for henholdsvis 3400 og 3700 kroner - og udgjorde dermed en stor del af de i alt 24.600 kroner, der blev samlet ind ved den velgørende auktion.

Auktionarius var Jan Petersen fra Vita Flora på vegne af Business Slagelse, og han kæmpede en brav kamp for at finde den helt rigtige balance mellem, at køberne gjorde et godt køb, samtidig med, at flest muligt penge blev sendt af sted mod julemærkehjemmet. - Jeg vil gerne sige tak til alle de virksomheder og butikker, der støtter op om arrangementet, og til køberne. Det er altid dejligt at være med til sådan et arrangement, siger Jan Petersen.

Der var også kun tak fra den nye forstander på Julemærkehjemmet Skælskør, Christine Conradsen:

- Jeg vil gerne sige tusind tak på vegne af børnene og julemærkehjemmet. Det er ingen hemmelighed, at der desværre ikke bliver solgt så mange julemærker længere, så vi er meget taknemmelige for anderledes former for donationer, sagde Christine Conradsen fra scenen.

Inden selve auktionen blev Nytorv varmet op med en danseopvisning fra Believe Dance, hvor både nogle af danseskolens mindste elever og nogle af de voksne dansere, viste alt det frem, der har lært siden sommerferien - iført både flyverdragter, huer og vanter.

Danseopvisningen blev efterfulgt af en minikoncert med Slagelse Gospel Choir, der også gik foran scenen igen efter auktionen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk