18. september 2021
Ligesom andre forsamlingshuse har corona-situationen været hård for huset i Tjæreby, men forsamlingshuset har klaret skærene. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Ligesom andre forsamlingshuse har corona-situationen været hård for huset i Tjæreby, men forsamlingshuset har klaret skærene. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårsmad redder forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårsmad redder forsamlingshus

Endelig kan Tjæreby Forsamlingshus ved Skælskør igen invitere til fællesspisninger, og der er i det hele taget ved at komme gang i huset igen oven på corona-lukningen. Mad ud af huset nytårsaften reddede økonomien.

Slagelse - 31. juli 2021 kl. 12:10
Af Per Vagnsø

Hvis Tjæreby Forsamlingshus ved Skælskør ikke for første gang havde kastet sig ud i take away ved sidste årsskifte, havde huset været i svære vanskeligheder på grund af den lange periode uden aktivitet som følge af corona. Ja, ifølge Connie Petersen, der er ansvarlig for huset i det daglige, reddede nytårsaften husets eksistens.

- Vi er utroligt heldige, fordi vi lavede take away nytårsaften. Havde vi ikke gjort det, havde vi ikke overlevet, men det var en kæmpe succes med 315 kuverter ud af huset, fortæller Connie Petersen.

Forsamlingshuset stod i den sidste corona-omgang ubenyttet hen fra 8. december 2020 til 7. juni år, og selv om der heller ikke har været de store udgifter i lukke-perioden, har det været nedslående.

Nu kommer festerne

- Det har været skrækkeligt og tomt. Jeg bor kun lidt herfra, og hver gang jeg kørte forbi, syntes jeg, det var så trist. Mange fester er blevet flyttet, og de kommer nu, så nu er der fart på. Fra mandag øver revyholdet også i huset, og bridgespillerne kommer tilbage i september, beretter Connie Petersen.

Spisning med bjergbestiger

De længe savnede arrangementer med fællesspisning vender også tilbage lige straks. Nærmere bestemt 24. august, hvor spisningen suppleres med foredrag af bjergbestiger Lene Gammelgaard fra Skælskør, der skal fortælle om og vise billeder fra sin tur til toppen af Mount Everest.

Connie Petersen har en klar oplevelse af, at fællesspisningerne, der normalt samler 60-70 deltagere, har været stærkt savnede, og foreløbig er der yderligere tre i kalenderen: 14. september, 5. oktober og 2. december.

I øvrigt håber hun, at mad ud af huset til nytår er en ting, der skal gentages.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk