18. september 2019
Gardehusarregimentets chef, oberst Jens Ole Rossen-Jørgensen, og erhvervsrådets formand, Helge Poulsen, fik en sludder i en pause. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Gardehusarregimentets chef, oberst Jens Ole Rossen-Jørgensen, og erhvervsrådets formand, Helge Poulsen, fik en sludder i en pause. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårskur: Et træls år er overstået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårskur: Et træls år er overstået
Slagelse - 12. januar 2019 kl. 10:46
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en optimistisk formand for Slagelse Erhvervsråd, der talte ved rådets nytårskur hos Gardehusarregimentet, men det var ikke en formand, der havde glemt, hvad det forløbne år havde budt på at bitre stridigheder. Helge Poulsen betegnede starten på året som træls. Såvel på grund af uenighederne om sammensætningen af Slagelse Erhvervscenters bestyrelse som det landsdækkende fokus på den aparte situation, der opstod efter kommunevalget, og som resulterede i to konstitueringer.

Det skriver Sjællandske.
Helge Poulsen konstaterede, at erhvervspolitikken trods løfter om det modsatte blev en kampplads.

- Forløbet omkring den fremtidige struktur af Slagelse Erhvervscenter vandt ikke en stilpræmie. Der var for så vidt enighed om, at bestyrelsens antal var uhensigtsmæssigt stort, men der var ikke enighed om, at bestyrelsen fremover skulle bestå af i hovedsagen repræsentanter fra detailhandlen, så håndværket, industrien, transportsektoren, finanssektoren, liberale erhverv mv. ikke længere skulle have sæde i bestyrelsen. Det var vi meget uenige i.

- Vi er derimod meget begejstrede for erhvervscentret, som på alle måder har været et løft for kommunens erhvervsservice, og derfor var det også magtpåliggende for os at sikre en så bred vifte af både kompetencer og interesser i centrets bestyrelse som mulig.

Derfor gik vi nogle runder i den verbale boksering. Vi fik det ikke, som vi helst ville, men vigtigst af alt så fik vi en løsning. Det havde været helt uholdbart at forblive i bokseringen, for løsninger er det, som kommunens erhvervsliv har brug for. Vi kunne i sidste ende enes om, at rådet udpegede formanden for bestyrelsen og med Morten Gaardbo som ny formand har bestyrelsen fået en god start, lød det fra Helge Poulsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk