30. oktober 2020
Husets mandlige 80-årige beboer plejede at sidde i en havestol og følge trafikken på Slagelse Landevej, ligesom han sirligt plejede og ofte slog grøftekanterne langs ejendommen, så græsset altid var meget kort. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Husets mandlige 80-årige beboer plejede at sidde i en havestol og følge trafikken på Slagelse Landevej, ligesom han sirligt plejede og ofte slog grøftekanterne langs ejendommen, så græsset altid var meget kort. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt om dødsbrand tirsdag?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt om dødsbrand tirsdag?
Opdateret 18. juni 2019 kl. 08:46
Slagelse - 18. juni 2019 kl. 06:47
Af Helge Wedel

Den sodsværtede udbrændte gule landjendom på Slagelse Landevej 108 tæt ved Vemmelev lader ingen i tvivl om, at branden søndag formiddag var voldsom.

arrow Læs også: Specialgruppe efterforsker tre drab med udbrændte huse

I huset er fundet en afdød person så ilde tilredt, at det formentlig først i dag tirsdag vil lykkes at få vedkommende identificeret.

- Vi håber at kunne melde nyt ud tirsdag, men jeg er ikke sikker. Det gælder både om, hvem den afdøde i huset er samt en mulig brandårsag, siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske

- Havde husets 80-årige beboer børn?

- Jeg kommenterer ikke på noget, så længe vi efterforsker sagen, siger Søren Ravn-Nielsen. Han ønsker heller ikke at oplyse politiets holdning til, om branden skyldes et hjemmerøveri, der er gået galt.

- Jeg kan kun gentage, at politiet naturligvis gerne vil høre fra folk med oplysninger til sagen, eller fra vidner der har set noget omkring ejendommen i tiden før, branden bliver konstateret søndag klokken 09.25, siger Søren Ravn-Nielsen.

Allerede mens brandfolkene kæmpede for at få bugt med den sidste del af branden, rykkede politiets efterforskere ud for at finde ud af, hvad der er sket. Det er usædvanligt, at efterforskere bliver kaldt med ud til en brand så tidligt i forløbet. Men politiet er i tvivl om, hvorvidt der er foregået noget kriminelt på stedet.

- Vi har været i tvivl om omstændighederne og har derfor valgt at starte en efterforskning med det samme, fortalte vagtchef Kent Edvardsen søndag formiddag til Ritzau.

arrow Ammunitionsryddere tilkaldt efter dødsbrand
17. juni 2019 kl. 13:53 Opdateret: kl. 05:47
arrow Brandmandskab fandt lig i brændende hus
16. juni 2019 kl. 15:36 Opdateret: kl. 19:11
arrow Se billeder: Mistænkelig brand efterforskes
16. juni 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 19:11
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk