23. marts 2019
Erhvervschef Per B. Madsen fik lov til at klippe den røde snor, så borgmester John Dyrby Paulsen (S) kunne køre igennem med sin bil. I midten varehuschef Jakob Larsen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Erhvervschef Per B. Madsen fik lov til at klippe den røde snor, så borgmester John Dyrby Paulsen (S) kunne køre igennem med sin bil. I midten varehuschef Jakob Larsen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt koncept for den travle familie i Bilka klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt koncept for den travle familie i Bilka klar
Slagelse - 19. november 2018 kl. 20:54
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den travle familie er målgruppen for det nye koncept »BilkaToGo«, der mandag havde premiere hos Bilka på Idagårdsvej.

- Det skal nok blive en succes. Det er det ihvertfald blevet i de Bilka-varehuse, hvor det har kørt et stykke tid. Her har man omkring 100 daglige kunder, der bestiller varerne inden klokken 10 om formiddagen, og derefter henter dem fra klokken 14, siger varehuschef Jakob Larsen.

I Slagelse nåede man dog på premiere-dagen kun op på 21 kunder. Den første var i dagens anledning borgmester John Dyrby Paulsen (S), der blev efterfulgt af erhvervschef Per B. Madsen, som har været meget inde over projektet.

Det har krævet en ombygning af Bilkas varegård og parkeringspladsen, hvor der nu er lavet nogle nye opmarchbåse, som kunderne kan placere sig i, indtil de efter at have indtastet deres ordrenummer får besked på at køre frem. Hvorefter de får varerne leveret direkte i bagagerummet.

- Det koster 10 kroner ekstra, men poserne får kunderne faktisk gratis, fortæller Jakob Larsen.

På spørgsmålet om det nye koncept så ikke blot vil give mindre omsætning i selve butikken, siger Jakob Larsen, at oplevelsen fra de andre Bilka-varehuse er, at man får mange nye kunder.

Indtil nu er der nyansat ti personer til at samle varerne sammen og udlevere dem, men forventningen er, at dette tal skal øges til omkring 30.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk