20. oktober 2019
Økonomidirektør Jan Østerskov og kommunikationsansvarlig Malene Sadowski i den nye kantine, hvor der kan skaffes plads til 200 personer, når alle foldedøre skydes til side. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Økonomidirektør Jan Østerskov og kommunikationsansvarlig Malene Sadowski i den nye kantine, hvor der kan skaffes plads til 200 personer, når alle foldedøre skydes til side. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt SK Forsynings hovedkvarter et lille Fort Knox

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt SK Forsynings hovedkvarter et lille Fort Knox
Slagelse - 11. februar 2019 kl. 06:52
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fort Knox er hjemstedet for guldreserverne i USA, og regnes for et af de bedst sikrede steder i verden.

Økonomidirektør Jan Østerskov henviser med et smil til denne lokalitet, da han sørger for, at Sjællandskes udsendte bliver gelejdet ind i SK Forsynings nye hovedkvarter på Nordvej. For det er skam ikke lige et sted, hvor man bare går ind fra gaden, for at klage over sin el-regning eller lignende.

I modsætning til det hidtidige hovedkontor i Korsør, så kan man ikke bare gå ind på kontorerne og få sig en snak. Man skal have en aftale med en medarbejder, og så kommer denne ud i et venteværelse og hente gæsten, som også skal tjekkes ind med navn, telefonnummer med mere, og have påsat et lille skilt.

- Det handler om sikkerhed. Blandt andet den nye persondatalov, hvor vi skal sikre os, at uvedkommende ikke får adgang til personlige oplysninger, fortæller Jan Østerskov.

Malene Sadowski, kommunikationsansvarlig på SK Forsyning, siger, at det også handler om de ansattes sikkerhed i forhold til utilfredse kunder.

- Der har været nogle enkelte episoder, siger Malene Sadowski.

Det nybyggede hovedkvarter beklædt med sorte skiferplader er hjemsted for alle 135 medarbejdere, der tidligere var spredt ud på flere lokaliteter. Med administration i Korsør og driftsafdeling i Slagelse, hvor langt de fleste opgaver er. Herunder rensningsanlæg og halmvarmeværk.

- I dag møder alle ind her, også dem, der tidligere bare mødte direkte på rensningsanlægget og halmvarmeværket. Det var de lidt utilfredse med i starten, men flere har også opdaget, at det kan være praktisk lige at få en snak med en leder her i huset om forskellige ting enten ved begyndelsen eller slutningen af arbejdstiden, fortæller Jan Østerskov.

Han kan fortælle om en flytning, der faktisk gik nemmere end forudset.

- Bygningen blev klar en måned før planlagt, og derfor kunne vi bruge juleferien, hvor vi alligevel havde lukket, til at flytte. Så alle pakkede deres ting ned før jul, og efter nytår stod arbejdspladsen klar på Nordvej 6, fortæller Jan Østerskov.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk