21. maj 2019
Havnedirektør Jimmi Jørgensen er glad for, at vejsaltet til Slagelse Kommune for første gang er ankommet via Korsør Havn. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Havnedirektør Jimmi Jørgensen er glad for, at vejsaltet til Slagelse Kommune for første gang er ankommet via Korsør Havn. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyskabelse: Vejsalt kommer via havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyskabelse: Vejsalt kommer via havn
Opdateret 27. december 2017 kl. 08:09
Slagelse - 27. december 2017 kl. 07:29
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere er vejsalt til brug på vejene i Slagelse Kommune kørt på lastbiler fra andre havne til kommunens lagre på blandt andet Dalsvinget i Slagelse. Nu henter lastbiler for første gang i stedet saltet i Korsør Havn og fordeler det rundt i kommunen.

- Korsør Havn er jo til for Slagelse Kommune, så det var da dejligt, da vi fik muligheden for at modtage vejsaltet. Det er jo alt andet mere logisk, end det som før var sejlet til andre havne, siger havnedirektør Jimmi Jørgensen til Sjællandske.

Trafikanter på Tårnborgvej kan nøje følge med i, hvornår der er behov for glatførebekæmpelse, for så forsvinder der lidt fra den store bunke af vejsalt, der delvis er overdækket med sort plastik.

- Vi modtog oprindeligt 6000 ton vejsalt. Aftalen er, at de omkring 2000 ton kan få lov at ligge på havnen til vintersæsonen er slut, så skal leverandøren sørger for, at det er fjernet, siger Jimmi Jørgensen. Han forklarer, at havnen generelt er mest er interesseret i at modtage gods, der så at sige er på farten, så det ikke skal ligge og fylde op på havnens arealer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk