11. december 2019
Elite-idrætsudøvere ved, at det er hårdt at nå sine mål, og den indstilling kan andre elever lære af, mener skolelederen på Nymarkskolen.
gallery icon

Se billedserie

Elite-idrætsudøvere ved, at det er hårdt at nå sine mål, og den indstilling kan andre elever lære af, mener skolelederen på Nymarkskolen.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nymarkskolen får eliteklasser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nymarkskolen får eliteklasser
Slagelse - 11. oktober 2014 kl. 07:12
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver Nymarkskolen, der skal huse de kommende eliteidræts-klasser, som efter planen skal begynde til august næste år. Politikerne i kommunens uddannelsesudvalg valgte Nymarkskolen i skarp konkurrence med Antvorskov Skole, der ligesom Søndermarkskolen havde lagt billet ind på at få eliteidræts-klasser.

- Nymarkskolen har omgivelserne, de vil det her projekt, og de har lærere til det, og så vil eliteidræts-klasser kunne rette op på elevtallet på Nymarkskolen, siger formanden for uddannelsesudvalget, Johnny Persson (V).

- De meget målrettede elever vil være med til at skabe et bedre læringsmiljø, for de er vant til at arbejde hårdt for at nå deres mål. Det er hårdt arbejde at lære, og nu får vi nogle elever, der ved, at man skal perfektionere nogle detaljer for at blive bedre, lyder det fra skoleleder René Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk