25. september 2021
Den slidte Flügger-reklame er på vej væk. Den nye husejer vil erstatte den med to nye oplyste reklamer. Foto: Helge Wedel
Den slidte Flügger-reklame er på vej væk. Den nye husejer vil erstatte den med to nye oplyste reklamer. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye planer for reklamer på gavl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Nye planer for reklamer på gavl

Lokalt ejendomsmæglerfirma i Korsør har nye planer for belyste reklamer på gavlen til udlejningsejendom, hvor den nuværende Flügger-reklame er ved at blive fjernet.

Slagelse - 14. september 2021 kl. 07:09
Af Helge Wedel

Tidens tand har længe gjort reklamen på gavlen for Flügger-maling til en stadig mere misvisende reklame for netop maling.

Men nu er det slut.

Den store gavl på udlejningsejendommen på hjørnet af Mathiesensvej og Skovvej i Korsør er nu skjult bag stillads indpakket i plastik. På den måde sikres, at højtryksspuling og sandblæsning af gavlen holdes i et kontrolleret område.

To reklamer

Årsagen til den kommende nye gavl er, at ejendommen er solgt. Køber er medindehaver af Nybolig Korsør Kim Rasmussen.

- Der skal reklame på gavlen igen - eller rettere nok to reklamer, siger Kim Rasmussen.

I første omgang vil han høre den anden ejer af Nybolig Korsør Thomas Prüsse-Olsen, om deres ejendomsmægler-virksomhed skal have den ene plads på gavlen.

Omkring 4000 kr.

- Jeg regner med, at der skal være en reklame øverst, som skal koste omkring 4000 kroner om måneden, mens den nederste bliver lidt billigere, siger Kim Rasmussen.

Led-lys

Han tilføjer, at det ikke bliver malede reklamer, men i stedet skilte, som også skal belyses fra skinner med led-lys, der dog næppe skal være tændt hele natten.

- Med skilte er det også langt nemmere at skifte budskaber ud , som jeg har set, at en anden mæglervirksomhed i Korsør har gjort på en gavl ved Cirkle K-tanken på Tårnborgvej, siger Kim Rasmusen.

Træ fældes

Inden gavlen er klar til oplyste reklamebudskaber på skilte, så skal den filses og males. En facaderenovering, som det ifølge Kim Rasmussen er planen at udbrede til hele huset. Allerede i næste uge fældes der et stort træ i baghaven, hvor også store begroninger på en mur til tider langt ud over fortovet ryger med.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk