7. august 2020
I øjeblikket arbejdes der med indretningen af den nye klinik i Lægehuset i Smedegade. På billedet klinikassistent Stine Egekjær (til venstre) og elev Caroline Torp Thomsen. Foto: Arne Svendsen
I øjeblikket arbejdes der med indretningen af den nye klinik i Lægehuset i Smedegade. På billedet klinikassistent Stine Egekjær (til venstre) og elev Caroline Torp Thomsen. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny tandlægeklinik vil presse prisen i bund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny tandlægeklinik vil presse prisen i bund
Opdateret 24. februar 2017 kl. 08:36
Slagelse - 23. februar 2017 kl. 06:39
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kommer de tyske tandlægepriser til Slagelse.

Sådan står der at læse i en udsendt meddelelse fra tandlægekæden »Godt Smil«, der 1. marts åbner klinik i Smedegade 6.

Den nye klinik vil ifølge meddelelsen tilbyde høj faglighed og smertefri behandling til priser, der matcher niveauet vi kender fra Tyskland og Sverige.

Da Godt Smil i 2008 åbnede sin første klinik i Horsens, modtog man hele 5.000 nye patienter i løbet af det første år. I 2010 kom en klinik på Frederiksberg til, og her har Godt Smil i dag flere end 9.000 patienter - hvoraf flere end 400 kommer fra Slagelse og omegn.

Derfor har det længe været et stort ønske at åbne en klinik i Slagelse.

- Vi glæder os utrolig meget til at slå dørene op her i de nye, flotte lokaler på Smedegade 6 i centrum af byen. Lige nu er vi i fuld gang med at indrette klinikken og installere det mest moderne udstyr, der findes på markedet for tandbehandling, så vi kan tage os godt af patienterne, fortæller klinikleder Martin Øllegaard.

Klinikken i Slagelse råder over hele syv tandlægestole og er blandt andet udstyret med den helt nye 3Dpanoramascanner.

Desuden nyder den nye klinik godt af de fælles indkøbsaftaler, som Godt Smil har indgået, og ikke mindst tandlægekædens eget dentallaboratorium i Aarhus, der kan fremstille porcelænskroner til angiveligt yderst konkurrencedygtige priser.

Tilsammen betyder disse fordele ifølge meddelelsen, at Godt Smil kan tilbyde behandlinger, der er op til 40 procent billigere end gennemsnittet i Danmark.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk