18. december 2017
Bøfhuset holder ferielukket - uden dog at åbne igen. Restauranten drejer nøglen om. Nyt koncept på bedding, siger ejer Peter Chou Lin.
gallery icon

Se billedserie

Bøfhuset holder ferielukket - uden dog at åbne igen. Restauranten drejer nøglen om. Nyt koncept på bedding, siger ejer Peter Chou Lin.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny restaurant drejer nøglen om efter blot tre måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny restaurant drejer nøglen om efter blot tre måneder
Slagelse - 14. juni 2017 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens succesen er til at smage på i Rosengården i Slagelse, hvor Peter Chou Lins kæmpekineser, Siang Jiang, ligger, så står det sløjt til på Fisketorvet få hundrede meter derfra.

arrow Læs også: Slut med stegt flæsk: Restaurant ændrer koncept igen

Her åbnede han restauranten Bøfhuset tilbage i marts, da førnævnte kinesiske restaurant flyttede. Allerede nu kaster ejerkredsen dog håndklædet i ringen. Det skriver Sjællandske.

- Der kører et meget stort underskud. Vi kan ikke fortsætte kursen på den måde. Derfor bliver jeg nødt til at lukke restauranten, siger Peter Chou Lin, som forleden fyrede flere af sine ansatte. Nogle andre mangler stadig at få besked.

- Der kommer slet ikke kunder nok. Heller ikke, selv om vi har sat priserne ned. Det kan ikke køre rundt, siger den ærgerlige ejer, som har opsagt tre kokke og to kokkeelever - som nu står uden læreplads - plus en række øvrige ansatte, herunder tjenere.

Ifølge Peter Chou Lin skal der udtænkes et nyt koncept. Formentlig - i hvert fald ifølge den mangeårige restauratør i Slagelse - kan man åbne igen 1. juli. Dog uden de ansatte, som hidtil har stået for såvel kokkegerning som betjening.

- Vi vil overveje det nærmere. Lige nu holder vi lukket i to uger, lyder det fra ejeren, som også nævner røgskaden, forårsaget af branden lørdag den 13. maj i Slagelse midtby, som værende en af årsagerne til underskuddet.

En uundgåelig, men uheldig lukning gjorde ikke ligefrem regnskabstallene pænere, end de var.

- Røgskaden gjorde, at vi måtte lukke i 17 dage. Det har givet et stort underskud, og nu kan vi bare se, at det ikke kan løbe rundt. Det er ærgerligt, og jeg er meget ked af det, siger han.

arrow Lukket bøfhus genåbner og skifter navn
20. juni 2017 kl. 07:00 Opdateret: kl. 08:40
arrow Kæmpekineser er forsinket en måned
25. december 2016 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:28
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk