26. maj 2020
De medvirkende i forestillingen er Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk og Sonja Oppenhagen.
De medvirkende i forestillingen er Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk og Sonja Oppenhagen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny musical skæpper i kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny musical skæpper i kassen
Slagelse - 09. oktober 2019 kl. 18:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til to festlige aftener på Slagelse Teater, når musicalen »Så længe mit hjerte slår« fra Folketeatret gæster Vestsjællands Teaterkreds to dage i træk.

Teaterforeningen oplevede så stor efterspørgsel efter billetter til den første forestilling, at der allerede i maj måned blev købt en ekstra. Små 900 publikummer har på nuværende tidspunkt sikret sig billetter til de to forestillinger 23. og 24. oktober.

»Så længe mit hjerte slår« er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til den danske sangskat, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv.

»Så længe mit hjerte slår« blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling, og Folketeatret har nu sammensat et hold meget musikalske skuespillere, som glæder sig til at dele ud af kærligheden og det fællesskab, som musikken giver.

På scenen står Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk og Sonja Oppenhagen.

Forestillingen spiller på Slagelse Teater onsdag 23. oktober og torsdag 24. oktober.

Der er stadig billetter at få til forestillingen onsdag 23. oktober, som også er turnépremiere, hvorimod der næsten er udsolgt til forestillingen torsdag 24. oktober. Begge dage spiller forestillingen kl. 19.30.

Billetter til de to opførelser kan fås på teaterkreds.dk, på tlf. 5852 5640 eller på teaterkontoret i åbningstiden.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk