5. august 2020
Dagens mand, 23-årige Morten Dahlin, her i gang med sin tale, overbeviste det store flertal af de fremmødte om, at han er fremtidens mand i Slagelse-kredsen.
gallery icon

Se billedserie

Dagens mand, 23-årige Morten Dahlin, her i gang med sin tale, overbeviste det store flertal af de fremmødte om, at han er fremtidens mand i Slagelse-kredsen.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny folketingskandidat: VU-formand tævede Troels

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny folketingskandidat: VU-formand tævede Troels
Opdateret 10. september 2012 kl. 06:24
Slagelse - 07. september 2012 kl. 03:11
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Måske kommer tidligere MF Troels Christensen (V) tilbage på tinge, hvis partifællen Karsten Nonbo bliver borgmester i Næstved, idet Christensen er første suppleant i Sjællands Storkreds. Men efter næste valg er det i hvertfald slut med Folketinget.
arrow Læs også: Morten Dahlin på vej mod Folketinget

Det må Troels Christensen sande efter torsdagens opstillingsmøde i Slagelse, hvor han blev sat eftertrykkeligt på plads af den 23-årige landsformand for Venstres Ungdom, Morten Dahlin fra Greve, i dysten om at blive Slagelse-kredsens folketingskandidat.

110 stemmer fik Dahlin ud af de 183 stemmeberettigede, og dermed var sagen klaret i første runde. Troels Christensen måtte skuffende nøjes med 51 stemmer, mens den tredje kandidat, Pernille Frandsen, Lille Valby, kun fik 22 stemmer.

- Jeg vil sørge for, at Slagelse bliver blå de næste mange år, lød det sejrssikkert fra Morten Dahlin efter sejren, hvor han lovede, at det han havde fortalt de fremmødte nok skulle udmønte sig i konkret politik fra hans side.

Læs mere i Sjællandske fredag.
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk