14. oktober 2019
- Jeg har det sigte at blive her i fire år, siger kommunens nye borgmester, John Dyrby Paulsen (S), på trods af aftale, der siger, at der skal ske et skifte med Villum Christensen (LA), »om ønsket af (LA)« efter to år. På borgmesterens første arbejdsdag havde man som det ses endnu ikke nået at fået sat hans navn på. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

- Jeg har det sigte at blive her i fire år, siger kommunens nye borgmester, John Dyrby Paulsen (S), på trods af aftale, der siger, at der skal ske et skifte med Villum Christensen (LA), »om ønsket af (LA)« efter to år. På borgmesterens første arbejdsdag havde man som det ses endnu ikke nået at fået sat hans navn på. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny borgmester vil styre økonomien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny borgmester vil styre økonomien
Slagelse - 03. januar 2018 kl. 06:45
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi skal være bedre til at styre økonomien. Store fyringsrunder går jeg ikke ind for, men vi skal i højere grad end hidtil være på forkant med tingene, så vi kan sætte ind og reducere i antallet af stillinger via naturlig afgang, når noget ser ud til at overskride budgettet.

Sådan lød meldingen fra kommunens nye borgmester, John Dyrby Paulsen (S), da Sjællandske opsøgte ham på den første arbejdsdag. For at høre hvordan borgerne vil kunne mærke, at han her fra årsskiftet har afløst Stén Knuth (V).

- Vi har jo fået et nyt ledelses-informationssystem, som kan hjælpe os med styringen, og det vil naturligvis blive brugt, siger John Dyrby Paulsen.

Han nævner også, at han som noget af det første vil gå i gang med at finde ud af, hvad der er op og ned indenfor hjemmepleje og sygepleje.

- Her får jeg lidt forskellige meldinger, alt efter hvem jeg taler med, siger Dyrby Paulsen, der også lægger vægt på en hurtig afklaring af sagen om opkrævning af betaling for private busture for beboere på autismecentret.

Dyrby Paulsen er i øvrigt opvokset på Motalavej, og han er da også klar med en kommentar til statsministerens udmeldinger omkring indsats mod ghettoer, som Slagelse jo har hele to af, Motalavej og Ringparken.

Her taler Lars Løkke Rasmussen blandt andet om, at man nogle steder må rive beton ned.

- Det har vi jo rent faktisk også gjort i Korsør, men ellers mener jeg jo ikke, at børn bliver bedre til at tale dansk ved, at der bliver revet nogle bygninger ned. Det vigtigste er, at vi sætter tidligt ind overfor indvandrerbørn og sørger for, at de kommer ud blandt danske børn og på den måde lærer at tale dansk. Det skal nok ske inden børnehavealderen, siger John Dyrby Paulsen.

Og så er spørgsmålet jo, hvor længe Dyrby Paulsen vil kunne blive på borgmesterkontoret. For ifølge den indgåede aftale skal han jo skifte med Villum Christensen (LA) efter to år.

- Jeg har dog det sigte at blive her i fire år, lød det lidt gådefuldt fra Dyrby Paulsen, der kun ville henvise til teksten i den indgåede aftale, da Sjællandske udbad sig en nærmere forklaring.

Af denne tekst fremgår, at »der pr. 1/1-2020, er mulighed for, om ønsket af Liberal Alliance, et skifte mellem John Dyrby Paulsen (A) og Villum Christensen (I) for så vidt angår poster i Slagelse Byråd.«

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk